PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی سایت های ...



Amir
04-15-2011, 07:45 AM
داشتم یه سرچی می کردم دیدم تو یه سایتی واسم پی ام اومده با این متن :



سلام
خسته نباشی
یه نگاهی بنداز بهش:

http://labkhandha.ir/



که دیدم هدر سایت اوگوی ما هست !!

نمی دونم چی باید گفت

reza KTM
04-15-2011, 08:12 AM
خوب این لوگو اول برای ما بوده یا برای اونا:297:
اگه برای ما هست بهش بگو :bitarbiat: ورش دار
براش قاطی کن:3ztzsjm::mad_majidonline:
قبول نکرد :42kmoig:
اگه نشد بگو همه :31::33::34::18::19::30::35::17::15::32: بخصوص من:2gwb921:بیام
بعد اینجوری:minzdr:تحویلش بدیم:icon_pf (95)::24:

mohamad javad
04-15-2011, 09:01 AM
من ارتباطی بین لبخند و اون لوگو نمی بینم؛احتمالا از ما برداشته؛
مگه این لوگو رو خودتون نساختید

Amir
04-15-2011, 09:06 AM
مگه این لوگو رو خودتون نساختید


به رنک سایت و اینکه سایت چند روز هست بالا اومده توجه کنید

Red Hat
04-15-2011, 10:54 AM
عجب آدم های نا مردی پیدا میشن !!

Mohammad
04-15-2011, 05:17 PM
سورس لوگوی باشگاه در اختیار چندی از دوستان هست، اما این کسانی که لوگوی ما رو پیچوندن متاسفانه واقعا بی معرفت هستند.

mehrdad.
04-17-2011, 07:28 PM
شیطونه میگه هکی .مکیشون کنیما:7tir:

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

نمی دونم چه جوری بنویسم که عصابنیت خودمو کنترل کنم اما…. من شرمنده ی تمام کاربران عزیری هستم که طی تنها ۳ هفته فعالیت لبخندها ما را شرمنده ی گل وجودشون نموده بودند . همونطوری که مشاهده می کنید تمام زحماتمان برباد رفته و تمام پست هایمان پاک شده.
سخت است که بگویم اشکالی ندارد اما چه میشه کرد.
سایت لبخندها مجبور به شروع دوباره است و قول میدهیم به زودی فروم هم راه اندازی بشود . باور داشته باشید که به زودی جایگاه از دست رفته را بازخواهیم برگرداند.
با سپاس – آدمین

ادامه نوشته سلام دوباره!!! (http://labkhandha.ir/?p=1).


نوشته:admin (http://labkhandha.ir/?author=1)
تاریخ: فروردین ۲۷م, ۱۳۹۰
:gigglesmile::121fs725372::gigglesmile::happy4::va hidrk::25r30wi::25r30wi::icon_pf (3)::27::12: (http://labkhandha.ir/?p=1#comment)

منبع سایت دزد لبخند ها (http://labkhandha.ir/)

Amir
04-25-2011, 08:00 PM
چقدر جالب

بدون منبع

مقایسه سریعترین های پیست Motorcycles Shootout - انجمن تخصصی SAT2HD (http://www.sat2hd.org/showthread.php?p=32906)

و

تست فنی 7 تا از بهترین موتورسیکلت های 1 لیتری - شاهدی ها(دانشجويان دانشگاه شاهد تهران) (http://forum.shahediha.ir/showthread.php?t=6154)

mosim2m
04-25-2011, 08:24 PM
پدر سوخته . لوگوی سایت مارو میدزدی اونم تو روز روشن ؟ بدهم پدر پدر پدر پدر ، پدر سوخته ات را در بیاورند ؟ ای پدر ؟:bitarbiat:

mohamad javad
04-25-2011, 10:09 PM
آقا اون سایت شاهدی ها کار منه
آخرش هم منبع ذکر شده

لاکی
04-26-2011, 10:35 AM
آقا اون سایت شاهدی ها کار منه
آخرش هم منبع ذکر شده

پس چرا فیلتره؟

mohamad javad
04-26-2011, 12:09 PM
نمی دونم تاهفته پیشم باز بود
کسی هی ل تر ش کن داره پی ام کنه بی زحمت

ali1100
04-20-2012, 05:38 PM
یک پیشنهاد به مدیریت سایت = > بهتره که آرم و لوگوی پرشین موتور رو در اداره ثبت شرکت ها و علائم تجاری ثبت کنید تا کسی جرات چنین کاری رو به خودش نده . واگر هم چنین کاری بکنه پشتوانه شما قانون هست و میتونید سایت خاطی رو از طرق قانونی بلوکه و تقاضای خسارت و غرامت کنید کنید .

سرعت
04-25-2012, 12:18 AM
این همه خسیس نباشد اگه مال بود کل سایتو میدام

koroosh
04-25-2012, 03:32 PM
http://forums.deltafoxy.com/
یه لحضه فکر کردم تو سایت خودمون هستم / یعنی همون سایت خودمنه ولی با یه مضوع دیگه :1tongue:

سرعت
04-25-2012, 03:52 PM
اصلا شبیه سات خودمون نیست

matrixaidin
04-25-2012, 03:53 PM
کپ سایت خودمون هستش فقط رنگش ابیه

koroosh
04-25-2012, 06:17 PM
اصلا شبیه سات خودمون نیست
لیست اخرن تاپیک ها و تشکر ها واسه ما پایینه واسه اونا بالاست یه 10 دقیقه بگردی میفهمی که همون سایت خودمونه

Kenji
04-25-2012, 06:21 PM
vBulletin Persian Skin by VBIran

همون قالبی رو که برای ما طراحی کردن با کمی تغییر به اونا فروختن!!