PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باجاج اونجر

Alireza
03-27-2010, 04:58 PM
این موتور محصول کشور هند و شرکت باجاج هست که در رده موتورهای مسافرتی قرار داره و از انجین قوی و پیشرفته ای بهره میبره و حتی از کاوازاکی امیلیتور هم بهتر هست >> (این خیلی مهمه) در ادامه مشخصات این دو موتور رو در کنار هم خواهیم داشت.
این موتور توسط گروه فارس در ایران فروخته میشه و جدید هست . کیفیت خوبی داره و از سیستم DTS-i بهره میبره که روی پولسار هم هست . حد اکثر سرعت اعلام شده توسط باجاج 115 کیلومتر بر ساعت هست ولی در کاتالوگ شرکت فارس این عدد 120 اعلام شده.من از نزدیک دیدمش .صدای خیلی جالبی داره که قبلا کمتر از موتوری شنیده بودم همینطور شتابش خوبه با اون جثه بزرگ و وزن بالا .

مشخصات فنی این موتور:

3
http://persianmotor.net/images/imported/2010/03/37.jpg

Red Hat
04-11-2010, 09:35 PM
خیلی دوست دارم یه چنین موتوری برای مسافرت داشته باشم.

Alireza
04-12-2010, 01:55 PM
خوراکه مسافرته انصافا

Red Hat
04-12-2010, 02:03 PM
دوستان, کسی این موتور رو داره تا در مورد سرعت و راحتی اون در سرعت های بالا یک توضیح بده؟

king2002
04-12-2010, 06:36 PM
موتورش 200 هست نه 180
قدرتش مثل آپاچی 180 ولی وزنش 20 کیلو بیشتره
فکر نکنم باهاش بشه 2 ترک خیلی لذت برد

برای سفر یه چیزی باشه کمه کم مثل هندا rebel که 250 هم هست فقط باکش کوچکتره

ghost rider
04-12-2010, 09:02 PM
موتور برای سفر اونم با این جاده های ما :-)

m3hiran
04-16-2010, 05:17 PM
این موتور اصلا بدرد سفر نمیخوره بنده خدا 1 سیلندر بیشتر نداره که بگذریم که من با همین اپاچ تا قزوین رفتم اخ نگفت :دی

دیونه
07-28-2010, 10:59 PM
سلام من عضو جدید انجمن هستم خوش آمدم
تو بیشتر انجمن های موتور عضو هستم اینجا هم عضو شدم تا از معلومات دوستان استفاده کنم تا یه موتور واسه مسافرت پیدا کنم
تو تالار تخصصی خودرو بحث مسافرت با موتور داغه ما بچه های تالار حتی واسه مسافرت خارج از کشفر هم قرار گزاشتیم
ایشالله اینجا هم بحث مسافرت با موتور سیکلت داغ بشه با هم قرار بزاریم تا هم سفر هم بشیم

Prince_Amin
08-06-2010, 01:38 PM
مدل 220 و بهینه شده ی این موتور هم وارد بازار هند شد!

دیونه
08-08-2010, 12:59 AM
:26:سلام 220 وارد بازار هند شد؟
تو بازار ایران نیومده هنوز؟
200 سی سی که ازش تعریف میکنن 220 شو دیگه ..... واسه ما که 44میلیون نداریم پول هندا گلدوینگ1800سی سی بخریم عالیه

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

سلام 220 وارد بازار هند شد؟
200 سی سی که ازش تعریف میکنن 220 شو دیگه ..... واسه ما که 44میلیون نداریم پول هندا گلدوینگ بخریم عالیه

Prince_Amin
08-08-2010, 01:22 AM
:26:سلام 220 وارد بازار هند شد؟
200 سی سی که ازش تعریف میکنن 220 شو دیگه ..... واسه ما که 44میلیون نداریم پول هندا گلدوینگ1800سی سی بخریم عالیه

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

سلام 220 وارد بازار هند شد؟
200 سی سی که ازش تعریف میکنن 220 شو دیگه ..... واسه ما که 44میلیون نداریم پول هندا گلدوینگ بخریم عالیه

سلام دوست عزیز!با توجه به اینکه 2 ماه گذشته هند نبودم اطلاع دقیق ندارم که تحویل موتور شروع شده یا نه ولی مطمئنم ثبت نام موتور شروع شده با مراجعه به سایت bajajauto.com میتونید اطلاعات بیشتری در مورد این موتور بدست بیارید!

amirhoseyn
09-07-2010, 12:42 PM
سلام دوستان.اسفند 88 یه پالس 200 خریدم.ازش راضی ام.خیلی راضی ام.فقط خستگی توی سواری های طولانی یکم اذیت میکنه.می خوام بفروشم آونجر بگیرم.سرعت برام مهم نیست.راحتی اش مهم تره.به نظرتون چیکار کنم؟بگیرم یا نه؟موتور خوش دستی هست؟با توجه به وزن و قدرتش از نظر فنی ایراد چیدا نمی کنه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

Prince_Amin
09-12-2010, 04:19 AM
اگه اهل دلی و سفر اونجر بگیر!پشیمون نمیشی!کیفیت ساختش بالاتر از سری پولساره!بسیار نرم تر و عالی برای مسافرته!اگه صبر کنی 220 اش بیاد عالیه هر چند که مثل اینکه هنوز اونجر 220 در هند هم ریلیز نشده چه برسه به ایران!

دیونه
09-24-2010, 01:39 AM
البته هدف از خرید این موتورسیکلت زیبایی نیست . این موتور در کلاس کروزر ها از ترکیب نسل قدیم کاوازای الیمینیتور هست . استایل خانواده یو.جی.ام کلاسیک ژاپن رو داره . سطح ارتفاع زینش پایینه . کم صداست . قدرتش اندکی بیشتر از 17 اسب بخاره . نهایت سرعتش طبق نظر سازنده هندی ، 110 و طبق مونتاژ کننده ایرانی 120 کیلومتر در ساعته . من یک ویدئو هندی دیدم که سرعتش به نزدیک 140 کیلومتر رسیده بود . بهرحال این موتورها سرعت زیادی ندارند . مدل 125 کاوازاکی هم نهایت سرعتش 90 کیلومتر در ساعته
وزن این موتور از پولسار 200 کمی کمتره ! راحتی در سواری داره چون طرح چاپر هست و زین پهن و قوسی شکل رو به بالا داره ، ضمن جای پای بهتر . امنیتش کمی بیشتر از استریت بایک ها هست . با رادیات روغن هم می شه مسافت زیادی بالقوه طی کرد ! فرمونش نسبتا تخته تا آرنج رو در ترافیک شهری کمتر اذیت کنه . سیستم برق چراغش هم متناوبه

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

کلوپ موتورسواری کروز سواران ایران
http://www.tuningtalk.com/forum/post969412.html#p969412

amir_gonzales
11-07-2010, 04:45 PM
سلام به دوستان
من 8-9 ساله که موتور سوارم و تو این مدت 7 سال هند بودم
با موتور های باجاج از تولیدش تا الان آشنایی کامل دارم
الان هم یه باجاج اونجر تو تهران دارم
کلا موتور های باجاج تنها مشکلشون تو گیربکس شونه. تو دنده 2 یهو بعضی وقتا خلاص میشه
تو
پالس اینجوری بود تو اونجر هم همینطور، و تا لان مشکلش رو حل نکردن
ولی روی هم رفته این موتور در مقابسه با خیلی ار موتور های بازار عالی تره !
چون شرایط آب و هوایی تو هند همش بارونی با رطوبت بالا و خیابان هایی پر از چاله چولس و همینطور بنزین بسیار گران. برای همین موتور های باجاج خیلی دیر زنگ میزنن و همینطور خیلی محکمه قطعاتش تا تو خیابونای درب وداغونش موتور آویزون نشه و همینطور مصرف بسیار کم ، برای همین تکنولوژی 2 شمع رو باجاج اختراع کرد تا جواب بنزین رو بده!
موتور های مشابه هر 18-20 کیلومتر 1لیتر مصرف میکنن.
ECU این موتور ها کاملا رو پروسه سوخت و اشتعال در موتور نظارت دارن تا مصرف را تا حد امکان پایین بیارن
آونجر تو هند مصرف 40-45Km برای هر لیتر رو ادعا میکرد.
روی هم رفته موتور های بسیار عالی هستند
مثلا بدنه کاملا فلزی اونجر باعث میشه که اصلا قطعات شل نشه و صدای اضافه ار موتور در نیاد بعد از چند وقت.
زین بزرگ و راحتی داره که واقعا امتیاز بزرگی نصبت به موتور های همکلاس پالسار است.
از نظر سرعت و شتاب بسیار عالی.
برای ترک سوار هم تا این حد بگم که تو سر بالایی های 70درجه دربند بدون هیچ ایرادی 2 تا سوار 70 KG رو با دنده 2 میبره بالا.
فرصت شد باز هم مینویسم تو این قسمت دوستان :32:

Babak
11-07-2010, 10:12 PM
تو ترافیک شهری روندنش سخت نیست؟چون یه کم درازه و اون باکس های بغلش فک کنم یه کم دست پا گیر باشه؟!!!
ولی معلومه خوراکه مسافرته بدجوری رفته تو مخم...منتظره 220 هستم

amir_gonzales
11-09-2010, 02:03 PM
درسته کمی مشکل داره تو ترافیک چون طولش 2.10 متره.
اما باز هم موتوره و میتونه راحت رد بشه از ترافیک
شما اگه یه اونجر بخری باکس روش نیست و این آپشن واسه خودته که بزاری روش یا نه در نتیجه مشکلی از اون نظر نیست
مسئله دیگه هم وزن اضافه باکس رو موتوره که مصرف شما رو میبره بالا
بهتره اگه باکس دارید فقط موقع سفر و یا نیاز اونارو ببندید رو موتور
یه مشکلی که من اینجا دارم راجب به قطعاته که تو گمرک پیدا نکردم . چون گارد راستم شکسته و باید عوضش کنم
میگن تو امیریه مغازه احسان داره اما هروقت رفتم تعطیل بوده !
مورد آخر هم راجع به روغن موتوره که با کمال تعجب من ابنجا رو 600-700 تا باید عوض کنم چون مثل قیر میشه ! اماتو هند رو 1000 تا عوض میکرد.
هم اونجا و هم اینچا Castrol 4T میریختم.

Babak
11-10-2010, 01:17 AM
امروز یه دوره کوچولویی با یه اونجر 200 قرمز زدم:14:.به نظرم خیلی موتوره نرم و خوبی اومد.مخصوصا زینش واقعا نرم بود و جون می ده برای سفر.حالت پاها کاملا راحت بود.ولی خوب یه جوری بودم چون عادت ندارم موقع موتور سواری لنگام هوا باشه:4chsmu1:فقط اگه یه دوره موتور داشت بهتر بودچون دیگه همه چشمشون بهش عادت کرده وبدم نیست آدم بدونه دوره موتور کجاهاست و ایا موتور تو فشاره واقعا یا نه چون خودش واقعا بی صداست و از روی صدا نمی شه تشخیص داد.کنترلش به راحتی انجام می شدفقط یه کم دندهاش موقع عوض شدن تلف تولوق داشت نمی دونم شاید این اینطوری بود ولی فقط 1200تاکارکرده بود.
در مورده باکس هم امیر آقا حق با شماست آبشن هست.یکی دیگه که تو خیابون دیده بودم داشت فک کردم از اول روش هست.:biggrin:

mamalb
02-24-2011, 12:30 AM
سلام
دوستان به نظر من سفر رفتن با موتور اول دل و جرات و ذوق وشوق خودش را می خواهد .من با یک هوندا (البته ساخت برادران چینی)با مارک کیوان آن هم 125 سی دی آی نصفه مملکت را زیر پا کذاشتم .اگه با آدرس وبلاگم که پایین گذاشته ام دقت کنید خودتان متوجه میشوید .البته موتور هم نمی گم مهم نیست اگه من پولش را داشتم دوست داشتم با دویست یا 250 برم مسافرت ولی اصل عشق مسافرت با موتور است .عزیزان من
موفق باشید

سفرباموتور (http://safarbamotor.blogfa.com/)

kazi
07-05-2011, 01:40 PM
من دارم و خیلی هم باهاش حال میکنم ولی مشکل اصلی من تو مسافرت باهاش 1- ترمز عقب ضعیفش و لاستیک هاشه چون تو کمترین خیسی لیز میخوره، اما در مجموع خیلی باهاش حال میکنم

Salman
07-08-2011, 03:22 PM
بنظره من واسه کسی خوبه که تو جاده زیاد میره.چون نسبت به موتور های دیگه اصلا خستگی نداره.استیله نشستنش خیلی باحاله

Babak
07-25-2011, 09:33 AM
ولی عوضش راه نمیره:icon_pf _99_:

Kami
07-25-2011, 09:50 AM
خوب در مقایسه با 250 های موجود ضعیف تره . اما به نظر میاد نرم باشه و باهاش تو مسافرت خسته نشی

سبلان
07-25-2011, 04:04 PM
من بتازگی این موتور را خریدم 2.5 میلیون تا الان هم 3/5 حدود 600 تا باهش رفتم بنظرم موتور باحالیه سواری خوبی داره من که وزنم حدود 95 کیلو قبلا CGL هوندا داشتم مدل 86 فروختم یک و دویست باهاش راحت بودم اما این یه چیزه دیگه ایه دارم آماده اش میکنم با آرم هارلی و چند طرح دیگه یه کم به سر و روش برسم از نطر فنی فعلا چیزی نمیتونم بگو از شتاب و سرعت و راحتی مانور و... تا اینجا راحت هستم ولی امان از موقعی که میخوای موتور رو خلاص کنی بد جوری بد قلقی میکنه . با نظر یکی از دوستان موافقم که قبلا گفته بود موتور باید به سن سال آدم بیاد ، وزن آدم رو تحمل کنه و چند نقطه نظر مفید دیگه که خیلی بدردم خورد ولی اسم اون دوستمون رو یادم نمیاد . دمش گرم ، ایول داشت . :gigglesmile:

Kami
07-25-2011, 04:10 PM
میارک باشه دوست عزیز امیدواریم تو قرارملاقات ها حضور پیدا کنین :thanks:

امیر پدران
08-03-2011, 02:03 AM
من با اونجر نا 130 کیلومتر بر ساعت هم رفتم لازم به ذکر که تنها ماشین کمتر از 2000 سی سی که تونسته شتاب اولیه منو بگیره فقط زانتیا بوده ...

meysamgn
08-04-2011, 06:51 AM
من یه اونجر مشکی مدل 87 دارم و میخوام بفروشم، تا الان که 3 سال میشه هیچ مشکلی باهاش نداشتم، سواری خیلی راحتی داره.2502

Kami
08-04-2011, 10:16 AM
من یه اونجر مشکی مدل 87 دارم و میخوام بفروشم، تا الان که 3 سال میشه هیچ مشکلی باهاش نداشتم، سواری خیلی راحتی داره.2502
شما برای فروش یه تاپیک تو قسمت فروش بزن

.:ALIREZA NADERI:.
12-06-2011, 01:39 AM
این موتور اصلا بدرد سفر نمیخوره بنده خدا 1 سیلندر بیشتر نداره که بگذریم که من با همین اپاچ تا قزوین رفتم اخ نگفت :دی
از اتوبان اول اتوبان قزوین تهران نوشته موتور نمیشه !

Kami
12-06-2011, 01:41 AM
از اتوبان اول اتوبان قزوین تهران نوشته موتور نمیشه !
از جاده قدیم تا بندرعباس هم میشه رفت قزوین که چیزی نیست
از بحث خارج نشید

12-06-2011, 01:47 AM
من بتازگی این موتور را خریدم 2.5 میلیون تا الان هم 3/5 حدود 600 تا باهش رفتم بنظرم موتور باحالیه سواری خوبی داره من که وزنم حدود 95 کیلو قبلا CGL هوندا داشتم مدل 86 فروختم یک و دویست باهاش راحت بودم اما این یه چیزه دیگه ایه دارم آماده اش میکنم با آرم هارلی و چند طرح دیگه یه کم به سر و روش برسم از نطر فنی فعلا چیزی نمیتونم بگو از شتاب و سرعت و راحتی مانور و... تا اینجا راحت هستم ولی امان از موقعی که میخوای موتور رو خلاص کنی بد جوری بد قلقی میکنه . با نظر یکی از دوستان موافقم که قبلا گفته بود موتور باید به سن سال آدم بیاد ، وزن آدم رو تحمل کنه و چند نقطه نظر مفید دیگه که خیلی بدردم خورد ولی اسم اون دوستمون رو یادم نمیاد . دمش گرم ، ایول داشت . :gigglesmile:
موتور ششما باکس هم داره ؟
تو عکس که خبری از باکس نبود

صفا
12-17-2011, 06:33 PM
سلام خدمت دوستان عزیز من یه آونجر 89 دارم از پارسال تا الان 12000 تا راه رفته غیر از روغن و بنزین هیچ هزینه ای نداشته؛ تو موتورهای طرح هارلی بی نظیره، خیلی راحته من تو یک روز 280 کیلومتر راه رفتم مقاومتش حرف نداره خیلی هم راحته کیفیتشم خوبه نقصی نمیبینم نسبت به جترو که با یه عالم لوله و جوشکاریهای ناشیانه زلم زیمبوش کردن چند سر و گردن بالاتره انجینشم هندیه امتحانشو پس داده، ولی ترمز عقبش خوب نیست که البته کمکهای بلند جلوش به شما اجازه میده تو سرعت 80 تا هم ترمز کنید؛ من هر روز از غربی ترین نقطه اتوبان همت تا شرقی ترین نقطه را با موتور میرم و میام واقعا مشکلی نداره در عین ظرافت خیلی هم ابهت داره. بزرگترین مشکلش سرعتشه؛ برای یکی مثل من که مسافت زیادی رو سوارشم یه کم خسته کنندست. بیشترین سرعتش 115 تاست. حتی یک کیلومتر هم بیشتر نمیره، هر کس میگه دروغ میگه، به محض اینکه سرعتش به 115 میرسه سیستم جرقه زنی شمعها قطع میکنه و ریپ میزنه، مثلا محدودش کردن. البته من تو یه سایت خوندم برای اینکه بیشتر از 115 تا دور موتورش بیش از حد توان انجین میشه و انجینش آسیب میبینه، ولی آزار دهنده میشه؛ بارها در حال سبقت بودم که کم آورده و ریپ زده و زایع کرده. قدرت موتورش کم نیست حتی در همون سرعت هم به راحتی شتاب میگیره ولی سیستم برقش اجازه نمیده. در واقع دنده 4 و 5 با هم خیلی فرق ندارن همون سرعتی که 4 میره 5 هم میره، یه دنده کم داره، منم یه حقه قدیمی رو روش پیاده کردم و سرعت این جونور دوست داشتنی رو تا 140 رسوندم. عمرا اگه بگم. چند روز پیش یه هیوسانگ 250 از سر یادگار امام اومد کنارم هی گاز داد افتاد جلو منم گاز میدادم میگرفتمش سر صیاد شیرازی راهنما زد اومد کنار گفت موتور این چیه؟ تقویتش کردی؟ پا به پای این 250 میاد. کلافه شده بود. 8 تومن داده بود هیوسانگ صفر نمیتونست حریف یه آونجر 200 سی سی بشه. خلاصه هر کی میخواد آونجر بخره شک نکنه من تمام هارلی های موجود رو بررسی کردم و سوار شدم یکی از یکی بی اصالت تر و داغون تر. این یکی رو تو یوتیوب اسمشو بزنین 10000 تاشو میبینین.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

تنها ایراد این موتور سرعتشه که واقعا برای کسی مثل من که هر روز سوارشه و روزی 100 کیلومتر میرونه آزاردهندست. سرعتش 115 تاست و حتی 1 کیلومتر هم بیشتر نمیره هر کس میگه دروغ میگه چون سیستم جرقه زنیش محدود شده و به محض اینکه به 115 میرسه قطع میکنه و ریپ میزنه، البته مشکلش در واقع گییربکسشه که دنده 4 و 5 با هم فرقی ندارن، در واقع این موتور 4 دندست و با همین 4 دنده 115 تا میره، من مجبور شدم یه حقه قدیمی رو بزنم چون واقعا موتور بی نظیریه و دلم نیومد ازش بگذرم. من دنده زنجیر عقبشو باز کردم دادم تراشکاری یکی با 4 سانتیمتر قطر کمتر ساختم، تا 140 تا باهاش رفتم ولی 125 رو با دو سوم دور موتورش خیلی نرم و راحت و لذت بخش میره ولی یه عیبی داره که برای سربالایی ها باید با دنده پایینتر و غالبا دنده 2 بری چون دنده زنجیر عقبش کوچیک شده و قدرتش کم. ولی دوستان اونچر سوار که میدونم از این مشکل اونجر رنج میبرید مژده میدم که اگه این کار را بکنید موتورتون رو با هیپ پی عوض نمیکنید. چند روز پیش تو همت از سر یادگار یه هیوسانگ 250 مشکی قرمز اومد کنارم هر باری که از من رد شد دوباره گرفتمش کلافه شده بود سر صیاد راهنما زدرفت کنار منم رفتم کنارش گفت این بی پدر چیه؟ پا به پای این میاد 8 تومن پولشو دادم که حریف یه هارلی 200 نشه!! جریانو گفتم کلی حال کرد. هیپ عیب دیگه ای نمیشه رو این موتور گذاشت حرفنداره زیبا و با کیفیت از وقتی این برنامه رو سرش پیاده کردم مصرفشم کم شده با دنده 5 راحت 120 تا رو تو کفی میره.

Kami
12-17-2011, 06:38 PM
چند روز پیش یه هیوسانگ 250 از سر یادگار امام اومد کنارم هی گاز داد افتاد جلو منم گاز میدادم میگرفتمش سر صیاد شیرازی راهنما زد اومد کنار گفت موتور این چیه؟ تقویتش کردی؟ پا به پای این 250 میاد. کلافه شده بود. 8 تومن داده بود هیوسانگ صفر نمیتونست حریف یه آونجر 200 سی سی بشه.
اول از همه ورودتون به پرشین موتور رو تبریک میگم
به نظرتون یه موتوری که 16 یا 17 اسب بخار قدرت داره میتونه موتور 28 اسب رو بگیره؟
یا اون هیوسانگی که شما دیدی طرف راننده نبوده یا به موتور گاز نمیداده
من با هیوسانگ تو یادگار جنوب سرعت 186 رو ثبت کردم
و در یادگار شمال راحت 145 تا میرم
اگه شک دارید میتونید درخواست بدین درگ برگزار شه

صفا
12-26-2011, 07:33 AM
سلام به آقا کامیار عزیز
من اصلا قصد جسارت به هیوسانگ 250 رو نداشتم، مطمئنا با اینکه هیوسانگ آش دهن سوزی نیست ولی نسبت به آونجر هیولا به حساب میاد، منظور منم از تعریف اون ماجرا تغییری بود که تو سرعت موتورم ایجاد شده، وگرنه اون بنده خدا هر بار که گاز میداد فاصله زیادی با من پیدا میکرد، ولی در همین حد هم انتظار نداشت که یه موتور معمولی با ریخت و قیافه آونجر بتونه تا 40-130 تا باهاش بیاد. دقیقا بتوی همت بعد از پل فجر به سمت پاسداران من 135 رو راحت پر میکنم که هیچ موتور معمولی دیگه ای ندیدم این سرعت بره. قبل از تغییر دنده زنجیر عقب 115 تا رو پر میکردم. در تایید حرف شما اون بنده خدا راننده هیوسانگ میگفت اتوبان پردیس بومهن تو کفی 165 رو راحت پر میکنه. راستی برادر شما یه انجین 2 سیلندر به درد بخور سراغ نداری؟ میخوام انجین آونجر رو عوض کنم واقعا صدای موتور تک سیلندر شرم آوره. یه چیزی تو مایه های موتور هیوسانگ ولی ارزون تر اون خیلی گرونه.

01-05-2012, 09:14 PM
سلام خدمت دوستان عزیز من یه آونجر 89 دارم از پارسال تا الان 12000 تا راه رفته غیر از روغن و بنزین هیچ هزینه ای نداشته؛ تو موتورهای طرح هارلی بی نظیره، خیلی راحته من تو یک روز 280 کیلومتر راه رفتم مقاومتش حرف نداره خیلی هم راحته کیفیتشم خوبه نقصی نمیبینم نسبت به جترو که با یه عالم لوله و جوشکاریهای ناشیانه زلم زیمبوش کردن چند سر و گردن بالاتره انجینشم هندیه امتحانشو پس داده، ولی ترمز عقبش خوب نیست که البته کمکهای بلند جلوش به شما اجازه میده تو سرعت 80 تا هم ترمز کنید؛ من هر روز از غربی ترین نقطه اتوبان همت تا شرقی ترین نقطه را با موتور میرم و میام واقعا مشکلی نداره در عین ظرافت خیلی هم ابهت داره. بزرگترین مشکلش سرعتشه؛ برای یکی مثل من که مسافت زیادی رو سوارشم یه کم خسته کنندست. بیشترین سرعتش 115 تاست. حتی یک کیلومتر هم بیشتر نمیره، هر کس میگه دروغ میگه، به محض اینکه سرعتش به 115 میرسه سیستم جرقه زنی شمعها قطع میکنه و ریپ میزنه، مثلا محدودش کردن. البته من تو یه سایت خوندم برای اینکه بیشتر از 115 تا دور موتورش بیش از حد توان انجین میشه و انجینش آسیب میبینه، ولی آزار دهنده میشه؛ بارها در حال سبقت بودم که کم آورده و ریپ زده و زایع کرده. قدرت موتورش کم نیست حتی در همون سرعت هم به راحتی شتاب میگیره ولی سیستم برقش اجازه نمیده. در واقع دنده 4 و 5 با هم خیلی فرق ندارن همون سرعتی که 4 میره 5 هم میره، یه دنده کم داره، منم یه حقه قدیمی رو روش پیاده کردم و سرعت این جونور دوست داشتنی رو تا 140 رسوندم. عمرا اگه بگم. چند روز پیش یه هیوسانگ 250 از سر یادگار امام اومد کنارم هی گاز داد افتاد جلو منم گاز میدادم میگرفتمش سر صیاد شیرازی راهنما زد اومد کنار گفت موتور این چیه؟ تقویتش کردی؟ پا به پای این 250 میاد. کلافه شده بود. 8 تومن داده بود هیوسانگ صفر نمیتونست حریف یه آونجر 200 سی سی بشه. خلاصه هر کی میخواد آونجر بخره شک نکنه من تمام هارلی های موجود رو بررسی کردم و سوار شدم یکی از یکی بی اصالت تر و داغون تر. این یکی رو تو یوتیوب اسمشو بزنین 10000 تاشو میبینین.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

تنها ایراد این موتور سرعتشه که واقعا برای کسی مثل من که هر روز سوارشه و روزی 100 کیلومتر میرونه آزاردهندست. سرعتش 115 تاست و حتی 1 کیلومتر هم بیشتر نمیره هر کس میگه دروغ میگه چون سیستم جرقه زنیش محدود شده و به محض اینکه به 115 میرسه قطع میکنه و ریپ میزنه، البته مشکلش در واقع گییربکسشه که دنده 4 و 5 با هم فرقی ندارن، در واقع این موتور 4 دندست و با همین 4 دنده 115 تا میره، من مجبور شدم یه حقه قدیمی رو بزنم چون واقعا موتور بی نظیریه و دلم نیومد ازش بگذرم. من دنده زنجیر عقبشو باز کردم دادم تراشکاری یکی با 4 سانتیمتر قطر کمتر ساختم، تا 140 تا باهاش رفتم ولی 125 رو با دو سوم دور موتورش خیلی نرم و راحت و لذت بخش میره ولی یه عیبی داره که برای سربالایی ها باید با دنده پایینتر و غالبا دنده 2 بری چون دنده زنجیر عقبش کوچیک شده و قدرتش کم. ولی دوستان اونچر سوار که میدونم از این مشکل اونجر رنج میبرید مژده میدم که اگه این کار را بکنید موتورتون رو با هیپ پی عوض نمیکنید. چند روز پیش تو همت از سر یادگار یه هیوسانگ 250 مشکی قرمز اومد کنارم هر باری که از من رد شد دوباره گرفتمش کلافه شده بود سر صیاد راهنما زدرفت کنار منم رفتم کنارش گفت این بی پدر چیه؟ پا به پای این میاد 8 تومن پولشو دادم که حریف یه هارلی 200 نشه!! جریانو گفتم کلی حال کرد. هیپ عیب دیگه ای نمیشه رو این موتور گذاشت حرفنداره زیبا و با کیفیت از وقتی این برنامه رو سرش پیاده کردم مصرفشم کم شده با دنده 5 راحت 120 تا رو تو کفی میره.
شما که نمیخای بگی برای چی نوشتی یه لطفی میکنی بگی چطوری اون حقه رو بهش زدی ؟!

MEHRDAD P
01-07-2012, 01:12 PM
دوستان من امروز با دفتر فارس تماس گرفتم گفتن 220 آونجر تا 1 ماه دیگه میاد , از ظاهرش خوشم میاد , حالا به نظرتون خیلی تفاوت فنی بین 200 و 220 هست ؟
200 بگیرم یا منتظر بمونم 220 بیاد ؟

01-07-2012, 05:41 PM
شک نکن 220 بگیر گرچه تفاوت قدرت کمه ولی خواب معلومه که یه جا بالاخره خودشو نشون میده اون دوستمون با نام کاربری صفا که میگفن محدود کننده داره اخه 130 حد اکثر سرعت دیگه چیه که محدود کننده داشته باشه ؟! دوستم تو رشت از موتور شما داره پرسیدم ازش گفت 120 تا باهش رفته و محدود کننده نداره ضاهر موتور شما مشکل داره !! و کم میاره.
البته اگر تفاوت قیمت 200 با 220 خیلی زیاد باشه نمی ارزه.
اگر باکس فابریک روش داشت خیلی خوب میشد

صفا
01-09-2012, 09:08 AM
شک نکن 220 بگیر گرچه تفاوت قدرت کمه ولی خواب معلومه که یه جا بالاخره خودشو نشون میده اون دوستمون با نام کاربری صفا که میگفن محدود کننده داره اخه 130 حد اکثر سرعت دیگه چیه که محدود کننده داشته باشه ؟! دوستم تو رشت از موتور شما داره پرسیدم ازش گفت 120 تا باهش رفته و محدود کننده نداره ضاهر موتور شما مشکل داره !! و کم میاره. البته اگر تفاوت قیمت 200 با 220 خیلی زیاد باشه نمی ارزه. اگر باکس فابریک روش داشت خیلی خوب میشد دوست عزیز، اینکه محدود کننده داره رو اگه زبان انگلیسیت خوبه میتونی بری تو سایت باجاج بخونی، از خودم نگفتم. محدود کننده هم اون چیز عجیب غریبی نیست که شما تصور میکنی، سیستم جزقه زنی موتورای باجاج اکثرا DTS-i هست، تنظیم ترتیب جرقه زدن دو شمع این موتور توسط یک چیپ ساده کنترل میشه، که دو تا کوئل برق موتور که زیر باکه رو کنترل میکنه، یعنی کار همون پلاتین رو میکنه، برنامه این چیپ طوری تنظیم شده که وقتی دور موتور از یه حدی میگذره جرقه زدن رو برای لحظه ای قطع میکنه تا دور موتور برگرده پایین، کاری هم به سرعت نداره، شما اگر رو به باد باشید ممکنه تو سرعت 80 تا هم این اتفاق بیفته، چون ممکنه دور موتور را تا آخر بالا برده باشید. اگر هم شرایط شیب مسیر و جهت باد مساعد باشه شاید تا 130 هم برید. من اون اطلاعات رو از خود سایت باجاج گذاشتم، علاوه بر اینکه 2 ساله هر روز سوار این موتورم، تو شیب صفر و بدون باد امکان نداره 115 تا بیشتر بره، ولی تو سرپایینی 125 تا رو هم رفتم تا قبل از اینکه خورشیدی چرخ عقب رو عوض کنم. ولی بعد از تعویض خورشیدی قبل از اینکه دور موتور بالا بره سرعتش به 130-135 میرسه، به اون دوستتون هم بگو این کار رو بکنه، فشاری که تو سرعت به موتور میاد نصف میشه، مصرفش هم میاد پایین. خیلی هم نرمتر و بی صر و صداتر میره، اگر خواستی از محدود کننده مطمئن بشی تو خلاص به موتور گاز بده گاز رو نگه دار، نمیتونی دور موتور رو تا آخر ببری بالا، چون یکدفعه برق قطع میشه ریپ میزنه دور میاد پایین.

---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

من رفتم نمایندگی تو امیریه گفت 220 رو آوردیم ولی پلاک نشده منتظر اقدام نیروی انتظامی هستیم که شماره کنن. 220 دو اسب قویتره از 200. هیچ تفاوت دیگه ای نداره. ولی همون دو اسب هم تاثیر خودشو تو سرعت بالا داره. علاوه بر اینکه بالاخره هر چی باشه جدیتره. حالا چه قیمتی بخوان بدن خدا میدونه.

MEHRDAD P
01-10-2012, 11:48 AM
یعنی بغیر از حجم موتور هیچ تفاوتی بین 200 و 220 نیست ؟
اگر اینطوره بهتره خودمو سر کار نذارم و همین 200 رو بگیرم .

01-10-2012, 12:17 PM
فک نکنم تفاوت دیگه اتی جز این داشته باشه

walther
01-10-2012, 01:19 PM
دوستانی که این موتور رو دارن یه چند تا عکس ازش بزارن ممنون میشم

صفا
01-11-2012, 07:32 AM
هیچ فرق دیگه ای نداره، فقط شاید کیفیتش از 200 کمتر باشه، آخه هندی ها هم دست کمی از ایرانیا ندارن.

roland
03-27-2012, 01:07 PM
سلام به همگی دوستانی که این موتور رو دارن واسم پیام خصوصی بفرستند تا بهتر تبادل نظر کنیم
موفق باشید به زودی یه سری عکس واستون میزارم

03-27-2012, 01:08 PM
چه عجب بالاخره از تی تی دست کشیدی !

02109002
03-27-2012, 01:12 PM
...بهتر تبادل نظر کنیم

دوست عزیز به پرشین موتور خوش اومدین :khosh:

فکر کنم اگه مباحث تو تاپیک ها انجام بشه بهتره ، چون همه میتونند بهره ببرند

roland
03-27-2012, 01:37 PM
ممنون دوست عزیز

http://upload.tuningtalk.com/upload/avenger-1.JPG
http://upload.tuningtalk.com/upload/avenger-2.JPG
http://upload.tuningtalk.com/upload/avenger-3.JPG
http://upload.tuningtalk.com/upload/avenger-4.JPG
http://upload.tuningtalk.com/upload/avenger-5.JPG ا

این یک سری عکس آونجر 220 هست که یکی از دوستان منم در تیونینگ تالک قرار داده بودن قیمت هم گقتن 3.3500000 معادل سه میلیون و سیصدوپنجاه هزار تومان.

گفتگو رو از اول تایپیک خوندم سیستم محدود کننده دقیقا همانند سیستم کات آف کار میکنه که من شنیدم میشه خیلی راحت دستکاریش کرد ولی هیچ کس نمیخواد موتورشو زود داغون کنه چون اصلا ارزشش رو نداره حتی اگه شما در جا گاز رو تا انتها نگه داری بازم ریپ میزنه

در ضمن من کیلومترم 10تا اختلاف داره یعنی اگه بزنه 40 تا من میدونم داره 50کیلومتر سرعت میره نشده با جی پی اس تست کنم ولی سعی میکنم یه بار هم که شده این کار رو بکنم چون خیلیا گفتم تو سرعت بالا ااختلافش بیشتر هم میشه با این حال من 110تا با کیلومتر خودش پر کردم که مطمئنما 120 رو راحت میره البته این بازم به نوع پر کردن دنده و خیلی چیزای دیگه بستگی داره که مفصل در موردش صحبت میکتیم من هم از روغن ایرانل 8.000 استفاده میکنم و هیچ کدوم از موتورام روش مشکل نداشتن الانم 2تا 4لیتری گرفتم که انبار کنم بعد از تعطیلات رسما همه چی گرون تر خواهد شد

ببخشید سرتون رو درد آوردم این عکس شمع موتورمه کا جفت 30.000 خریدم

http://upload.tuningtalk.com/upload/201
... .04.20.jpg (http://upload.tuningtalk.com/upload/2012-02-20_19.04.20.jpg)

http://upload.tuningtalk.com/upload/201
... .05.01.jpg (http://upload.tuningtalk.com/upload/2012-02-20_19.05.01.jpg)

و در آخـــــــــــــــــــــــ ـر عکس موتور خودم
http://up.vatandownload.com/images/i0wa
... 4bnbs8.jpg (http://up.vatandownload.com/images/i0watvdn7k15qc4bnbs8.jpg)

http://up.vatandownload.com/images/mp9s
... b3uwkk.jpg (http://up.vatandownload.com/images/mp9s3cnj7nr5gb3uwkk.jpg)

http://up.vatandownload.com/images/q99u
... z2si2d.jpg (http://up.vatandownload.com/images/q99u0llu66us6z2si2d.jpg)

http://up.vatandownload.com/images/xgtp
... lrdz1b.jpg (http://up.vatandownload.com/images/xgtpjppl87p3nlrdz1b.jpg)

http://up8.iranblog.com/images/j00zqml67n3yjxamedhf.jpg

03-27-2012, 01:49 PM
نه بابا خیلی به موتورت میرسی !
میگن خستگی نداره راسته ؟!

roland
03-27-2012, 02:00 PM
یستر دی :32: نه بابا خستگی توش معنا نداره واقعا نرم و ارحته شتابشم فوق العادست

03-27-2012, 02:03 PM
برای داخل شهر بدرد بخور نیست ؟

roland
03-27-2012, 02:09 PM
از نظر ترافیک شهری بعضی مواقع رسما با ماشین فرقی نداره البته یه مدت کوتا حد اکثر 2دقیقه

و آنجا بود که خدا وند انسان را آفرید و مخلوق پیاده رو را طراحی :14:

من تا امروز از پیاده رو استفاده نکردم

اینم عکس کیلومتر موتور با تغییر رنگ آن

http://www.up98.org/upload/server1/02/g/kddwcn27ksq60eupp1.jpg (http://www.up98.org/)
http://www.up98.org/upload/server1/02/g/7lrd21xud5l2ajo8d35.jpg (http://www.up98.org/)

اگه امکانش هست یه آدرس آپلود عکس برام بزاین که عکس با کیفیت بالا بزارم هر کاری میکنم عکس اپ نمیشه

موفق باشید

03-27-2012, 09:40 PM
از نظر ترافیک شهری بعضی مواقع رسما با ماشین فرقی نداره البته یه مدت کوتا حد اکثر 2دقیقه

و آنجا بود که خدا وند انسان را آفرید و مخلوق پیاده رو را طراحی :14:

من تا امروز از پیاده رو استفاده نکردم

اینم عکس کیلومتر موتور با تغییر رنگ آن

http://www.up98.org/upload/server1/02/g/kddwcn27ksq60eupp1.jpg (http://www.up98.org/)
http://www.up98.org/upload/server1/02/g/7lrd21xud5l2ajo8d35.jpg (http://www.up98.org/)

اگه امکانش هست یه آدرس آپلود عکس برام بزاین که عکس با کیفیت بالا بزارم هر کاری میکنم عکس اپ نمیشه

موفق باشید
http://www.persianmotor.net/thread1085.html

Sination
03-28-2012, 12:22 AM
اقا این 220 اش هیچ فرقی با 200 نداره ؟

roland
03-28-2012, 12:07 PM
نه هیچ فرقی نداره فقط 20 سی سی بیشتر شده. ظاهر دقیقا عین هم ولی انجین ....
علی رضا جان بابت آپلود عکس ممنون مشکلم حل شد

03-29-2012, 08:51 PM
نه هیچ فرقی نداره فقط 20 سی سی بیشتر شده. ظاهر دقیقا عین هم ولی انجین ....
علی رضا جان بابت آپلود عکس ممنون مشکلم حل شد
فروم رو یه دوری بزنن رفتار بچه ها مرامشون و قوانین و.... رو دستتت بیاد !

roland
03-30-2012, 01:29 PM
کلا به این تایپیک کسی سر نمیزنه!

رسما داره خاک میخوره

koroosh
03-30-2012, 02:52 PM
خوب مگه باید رو بورس باشه ؟؟؟
یه نوع موتوره که طرفدار های خاص خودشو داره و هر کسی سراغش نمیره !!!
هر سال هم الکی 20 سی سی میزارن روش میدن دست مردم !!!
الکی هم گرونه همین

03-30-2012, 03:07 PM
خوب مگه باید رو بورس باشه ؟؟؟
یه نوع موتوره که طرفدار های خاص خودشو داره و هر کسی سراغش نمیره !!!
هر سال هم الکی 20 سی سی میزارن روش میدن دست مردم !!!
الکی هم گرونه همین
نه داداشم الکی گرون نیست
یه موتوری که باجاج باشه که تو کشور ما بد نیست 220 باشه یا اصلا 200 سی سی پلاک داشته باشه طرح هارلی باشه و ادم قیافه بگیره بگه موتور تورینگ دارم زیاد هم گرون نیست !

roland
03-30-2012, 03:19 PM
کوروش جان چرا میگی الکی گرونه؟ با چی مقایسش کردی موتور براوو؟

morimotori
05-13-2012, 02:16 PM
من که یکیش رو دارم انصافا موتوره من تا 130 هم رفتم باش

motor91
05-13-2012, 04:22 PM
ايا قطعات اين موتور راحت گير مياد كلا ارزش خريدن داره