PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنجیر

matrixaidin
01-29-2012, 09:26 PM
سلام به همگی
هر چی گشتم تاپیکی درباره زنجیر پیدا نکرد
1.هر کی درباره قیمت زنجیر میدونه بگه
2.از کجا باید فهمید زنجیر اخرای عمرشه؟
3.چه زنجیرهای موجود تو بازار خوبن؟؟؟؟

matrixaidin
01-30-2012, 01:14 AM
كسي نيست راهنمايي كنه:297:

disturbed
03-22-2012, 03:32 PM
سلام.دوستان راجعبه زنجیر دو تا سوال داشتم.اول اینکه زنجیر چقدر باید جای بازی داشته باشه و چطوری مقدار بازیشو اندازه بگیرمو بفهمم.دوم اینکه وقتی پیچ چرخ عقب رو باز کردیمو مقدار آزاد بودن زنجیر رو میزون کردیم دوباره پیچ چرخ عقبو کاملا سفت کردیم اگه پیچای انتهای دوشاخ یکم شل باشن و بخوایم سفتشون کنیم تنظیمی که کردیم میخوره بهم؟(درحالی که پیچ چرخ عقب کاملا محکم شده)ببخشید دیگه...من هنوز بشدت آماتورمو سوالام سطحی.امیدوارم روزی حرفه ای شم.ممنون
راستی اسم این قطع ای که انتهای دوشاخه چیه؟

7thRING
03-22-2012, 03:39 PM
اول باید یکی رو رو موتور بشونی بعد پیچشو تنظیم می کنی اگه کمک وسطه بیشتر شلش کن .
وقتی درست تنظیم کنی دیگه پیچاش شل نمیشه.

alikian
03-22-2012, 05:07 PM

موتورو میذاری روی جک وسط و تایر عقب رو میچرخونی زنجیر نباید زیاد (تاکیید میکنم) زیاد شل و سفت بشه یعنی تقریبا یه نواخت گردش کنه زنجیر سالمه اگه اینطور نبود باید عوضش کنی نا خورشیدی رو خراب نکرده

.اول اینکه زنجیر چقدر باید جای بازی داشته باشه و چطوری مقدار بازیشو اندازه بگیرمو بفهمم.دوم اینکه وقتی پیچ چرخ عقب رو باز کردیمو مقدار آزاد بودن زنجیر رو میزون کردیم دوباره پیچ چرخ عقبو کاملا سفت کردیم اگه پیچای انتهای دوشاخ یکم شل باشن و بخوایم سفتشون کنیم تنظیمی که کردیم میخوره بهم؟(درحالی که پیچ چرخ عقب کاملا محکم شده)ببخشید دیگه...من هنوز بشدت آماتورمو سوالام سطحی.امیدوارم روزی حرفه ای شم.ممنون
راستی اسم این قطع ای که انتهای دوشاخه چیه؟

تقریبا یک و نیم بند انگشت بازم بستگی به نوع موتور داره و اینکه وقتی پیچ چرخ عقبو سفت میکنی یه کمی زنجیر سفت تر میشه

M@hy@r
03-22-2012, 05:56 PM
دوست خوبم منم اطلاعات کمی دارم امیدوارم بدردتون بخوره
1- قیمت زنجیر بستگی به کیفیت و نوع موتور داره: زنجیر خوب برای cg125 مطمئناً قیمتش از زنجیر معمولی پالس کمتره! برای سی جی زنجیر معمولی از 15-20 تومن به بالا هست. برای پالس دقیقا نمیدونم ولی چند وقت پیش دیدم یکی زنجیر برای پالس 30 تومن گرفت.
2-از کجا بفهمید زنجیر عمرشو کرده: اگه زیاد در بره- خیلی شل بشه - صدا بده - گیر کنه اون وقت باید یه نگاه بندازید معلوم میشه عمرشو کرده یا نه
3-بهترین زنجیر ، زنجیر 100 دونه ی ژاپن هست. قیمتش تقریبا بالاست. قیمت دقیق ندارم بگم

silver19402003
05-09-2012, 11:40 AM
سلام

دیشب بعد از تحقیقات فراوان یه cb400 خریدم
زنجیرش خیلی خشکه چکار کنم (میگن گیرییس بزن)؟
روغن چند لیتر بریزم په مارکی؟
موضوع مهمتر وقتی از رو یه دست انداز رد میشم قسمت عقبش تق صدا میکنه
فرمونش هم سمت چپ سفت میپیچه یعنی باید سرعتتو کم کنی تا راحت بپیچه

لطفا راهنماییم کنید
ممنون

MOHAMMAD_VIOLIN
05-09-2012, 12:46 PM
من یه زنجیر asahi زاپن خریدم سایز 520 38000 تومان

.:ALIREZA NADERI:.
05-09-2012, 01:00 PM
سلام

دیشب بعد از تحقیقات فراوان یه cb400 خریدم
زنجیرش خیلی خشکه چکار کنم (میگن گیرییس بزن)؟
روغن چند لیتر بریزم په مارکی؟
موضوع مهمتر وقتی از رو یه دست انداز رد میشم قسمت عقبش تق صدا میکنه
فرمونش هم سمت چپ سفت میپیچه یعنی باید سرعتتو کم کنی تا راحت بپیچه

لطفا راهنماییم کنید
ممنون
قرار نیستش که یه گالن زوغن روی زنجیر بریزی جوری بریز که روی تما مقسمت زنجیر بریزه و روعنی بشه زیاد نمیشه 10 قطره زیاد هم هست.
سوالتون رو هم میتونید تو بخش موتور سنگین بپرسین.
اساتید هستن پاسخ میدن

K.I.A
05-10-2012, 02:19 AM
زنجیر فقط با اسپری زنجیر همین.
دوستان کسی زنجیر هیو نداره؟ میخوام

mohammadaghili72
05-10-2012, 10:38 AM
من یه زنجیر asahi زاپن خریدم سایز 520 38000 تومان

رنتاله محمد جان؟
ینی اورنیگیه؟

mra680
05-10-2012, 10:48 AM
سلام به همگی
هر چی گشتم تاپیکی درباره زنجیر پیدا نکرد
1.هر کی درباره قیمت زنجیر میدونه بگه
3.چه زنجیرهای موجود تو بازار خوبن؟؟؟؟
سلام به شما
خوب الان که تایپیک زدی:khak:
قیمت زنجیر برای پالس از 18 تومن هست تا 35 تومن
خوبه اومدی خونمون بهت نشون دادم که زنجیر رو چه جوری میشه فهمید آخر عمرش رسیده
بهترین و دقیق ترین حالت فهمیدنش باز کردن زنجیر و گرفتن میزا قوس به دست اومده از سر زنجیر(تصویری نشونت دادم)
از روی موتور هم دوستان فرمودند چه طور
موتورو بزن جک وسط
روشنش کن (دنده 1 قرار بده)
توی حالت دور آرام موتور بدون گاز دادن به زنجیر نگاه کن باید داخل یک خط حرکت کنه
حالت پله ای نداشته باشه
اگه نبود تست بعدی
به موتور گاز بده کمی تا دور موتور 5000
ببین اسکلت موتور تکون میخوره یا نه
زنجیر موتور سیکلت عموما عمرش هر 20000 هزار کیلومتر هست(بستگی به رفتارت با موتور داره)
بهترین زنجیر برای پالس همون آساهی که دوستمون فرمودن هستش
موفق باشی

sezar
05-10-2012, 01:46 PM
سلام به همگی.

دیروز زنجیرم پاره شد و پدر موتور رو در آورد. :icon_pf _99_::icon_pf _99_:

اول اینکه صفحه برق شکست و هزینه رفت تو پاچم. ولی بهر حال این حل شد.

ازون بد تر اینکه زنجیر وقتی میخواسته پاره بشه کشیده به پشت خورشیدی جلو و بدنه پشت سرش رو سابیده جوری که سوراخ شده و وقتی با موتور حرکت میکنم شُر شُر روغن میریزه.

باید چیکار کنم؟ باید کل اون قطعه پشتی رو نو بخرم یا میشه سوراخ را یجوری پر کرد؟ ( مثلا با یک تکه ورق آهن گالوانیزه و چسب دوقلو )

لطفا زود جواب بدین آخه 2 روز دیگه امتحان شهری موتور دارم باید تمرین کنم.

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

عکس الان باید برم دانشگاه ، وقت ندارم ایشالا فردا میزارم

nopo
05-10-2012, 01:53 PM
سلام به همگی.

دیروز زنجیرم پاره شد و پدر موتور رو در آورد. :icon_pf _99_::icon_pf _99_:

اول اینکه صفحه برق شکست و هزینه رفت تو پاچم. ولی بهر حال این حل شد.

ازون بد تر اینکه زنجیر وقتی میخواسته پاره بشه کشیده به پشت خورشیدی جلو و بدنه پشت سرش رو سابیده جوری که سوراخ شده و وقتی با موتور حرکت میکنم شُر شُر روغن میریزه.

باید چیکار کنم؟ باید کل اون قطعه پشتی رو نو بخرم یا میشه سوراخ را یجوری پر کرد؟ ( مثلا با یک تکه ورق آهن گالوانیزه و چسب دوقلو )

لطفا زود جواب بدین آخه 2 روز دیگه امتحان شهری موتور دارم باید تمرین کنم.

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

عکس الان باید برم دانشگاه ، وقت ندارم ایشالا فردا میزارم

پوسته رو دوباره جوش ميدن بعدش بتونه ميكنند و بعدش رنگش مي كنند.
عكس بزار ببينم كجاش سوراخه؟

sezar
05-10-2012, 04:17 PM
الان دانشگاهم نمیتونم عکس بزارم.

باید ببرم جوشکاری یا تراشکاری ؟

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

چقدر وقت میگیره؟ سریع انجامش میدن ؟؟

mra680
05-10-2012, 04:39 PM
الان دانشگاهم نمیتونم عکس بزارم.

باید ببرم جوشکاری یا تراشکاری ؟

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

چقدر وقت میگیره؟ سریع انجامش میدن ؟؟
سلام
روغن موتورتو خالی کن
کامل(باعث گاز گرفتگی و انفجار میشه گاهی)اگه طرف وقتش ازاد باشه کمتر از نیم ساعت(وارد باشه به کار آنی انجام میده)بیشتر از 20 هزار هم پول ندی:sad:
ببر پیش جوشکار هایی که سیلندر ماشین جوش میدن
جوش آرگون بهترین نوعش هست(تجربه داشتم در مورد پیچ کارتل موتور)
تراشکار لازم نداری
موفق باشی

sezar
05-11-2012, 01:40 PM
اینم عکس پوسته سوراخ قبل از تعمیر
14663

ولی ازونجایی که امروز جمعه هست و جوشکاری باز نیست و من عجله دارم، از تجربیات پدر بزرگ در زمینه ماشین سنگین استفاده کردم: چسب دوقلو (البته فقط رنگیش، شفافش بدرد نمیخوره)

بابابزرگم ماشین سنگین داره و هروقت قطعه ای بشکنه و حتی جوش تحمل فشارش رو نداشته باشه از چسب دوقلو استفاده میکنه !! شاید
قطعه از جای دیگه دوباره بشکنه ولی از مکان چسب هرگز

خب منم دیدم امتخانش ضرر نداره و رفتم یک بسته چسب دوقلو خریدم و شروع کردم به خود درمانی

وقتی که از یه تعمیرکار قدیمی موتورسیکلت پرسیدم گفت ما هم اکثرا سوراخ پوسته بر اثر زنجیر رو با چسب دوقلو پر میکنیم و سالها کار میکنه

فقط باید حواستون باشه چسب داخل سوراخ نشه و باقی قطعاتو بهم نچسبونه که دیگه کار موتور تمومه

اینم عکس پس از خود درمانی

14664

sezar
05-11-2012, 02:25 PM
حالا یه سوال جدید : خورشیدی جلو میتونه توی میله ای که هست عقب و جلو بره فکر کنم به همین دلیل زنجیر قبلی هم گرقته به پوسته، ( از عکسهای پست قبلی معلومه چجوری میگرفته به پوسته) باید چجوری حورشیدی جلو رو ثابت کنم تا روی میله عقب و جلو نره و در جا بچرخه ؟:sad:---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------ای بابا !!! کسی نیست کمک کنه؟ میخوام تا موتور دوباره این یکی زنجیر رو هم نخرده درستش کنم ( اصلا آیا این مسئله یک مشکله یا یک امر معمولی و همه موتورا همینجوری خورشیدی جلو رو میله تکون میخوره ؟؟)

02109002
05-11-2012, 04:34 PM
حالا یه سوال جدید : خورشیدی جلو میتونه توی میله ای که هست عقب و جلو بره فکر کنم به همین دلیل زنجیر قبلی هم گرقته به پوسته، ( از عکسهای پست قبلی معلومه چجوری میگرفته به پوسته) باید چجوری حورشیدی جلو رو ثابت کنم تا روی میله عقب و جلو نره و در جا بچرخه ؟:sad:---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------ای بابا !!! کسی نیست کمک کنه؟ میخوام تا موتور دوباره این یکی زنجیر رو هم نخرده درستش کنم ( اصلا آیا این مسئله یک مشکله یا یک امر معمولی و همه موتورا همینجوری خورشیدی جلو رو میله تکون میخوره ؟؟)

دوست عزیز

خورشیدی جلو رو بزرگتر انداختی ؟

اگه آره که باید کوچیکترش رو بندازی تا به پوسته نخوره
اون دو تا پیچ که خورشیدی و خار ( واشری که رو خورشیدی میوفته ) رو نگه میداره سالمه ، هرز نشده ؟
خود خار چی ؟ دندونه هاش سالمه ؟
خورشیدی جلو معمولا کمی بازی میکنه در حد چند میلیمتر اگه بیشتره یه خورشیدی دیگه روش تست کن