PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنماي در مورد گواهنامه موتور

JANSON
07-11-2010, 03:51 AM
راهنماي در مورد گواهنامه موتور

joOoker_silence
07-11-2010, 10:47 AM
سلام، برا گرفتن گواهینامه اول از همه تشریف میبرید یه کتاب آیین نامه میخرید و یه دور کامل می خونیدش، توجه کردی یه دور کامل، یعنی اینکه نمیخواد هی فشار بیاری به مغزت که همشو حفظ کنی چون 200 صفحه قطر داره،اگه یه بار کامل همشو بخونی رشته کلام میاد دستت اونجا ام چون گزینه ای یه راحت به ذهنت میاد و علامت میزنی،اگرم گواهینامه ماشین داری که 2تا کپی ازش میگیری با خودت میبری که نیازی به امتحان آیین نامه نباشه.بعد از این تشریف میبرید شهرک آزمایش فقط از شنبه تا چهارشنبه برای این کار پذیرش دارن،اینم بگم اول صبح بری که 8 کم کم اونجا باشی وگرنه دیگه اسیرمیشی،بعد اونجا یه خط سبز رنگ دم در هست که میرسوند به قسمت اخذ گواهینامه همونو میگیری میری میرسی به قسمت کارتکس،اینجا پل سراطشونه ردش کنی نصف قضیه حل شده:25: یه برد هست که همه ی مدارکی که برای اخذ گواهی نامه لازم هست و توش نوشته،اگه اصل مدارک پیشت باشه اونجا هم دستگاه کپی هست هم شعبه بانک که پرداختی داشته باشی هم دکتر که معاینه چشمت انجام بشه،اگرم میخوای از قبل با مدارک آماده بری اونجا که یه سر به پلیس +10 بزن شماره حساب ها و مدارک لازم رو بهت میگه،بعد اونجا میری تو نوبت یه افسر مدارک و ازت میگیره کارتکس برات صادر میکنه میگه اونور برو تو صف ، بعد تو صف معاینه چشم وایمیسی بعد که انجام شد اگه مشکلی نداشت مدارک و بهت میدم میری توی صف آیین نامه ، بعد اونجا نوبتت که شد میری میشینی امتحانتو میدی، بعد امتحان برگه ها با دستگاه همونجا صحیح میشه پنچ دقیقه هم طول نمیکشه اسم اونایی که قبول شدنو میخونن میگن این کنار وایسید به بقیه میگن دم در باشید کارتکستونو بگیرید که براشون تاریخ آزمون بعدی رو زده که معمولا برای یک هفته بعده،اونایی که قبول نشدن که هیچ، این تعداد کمی که قبول شدنو میفرستن برای آزمون شهر یا همون موتورسواری عملی،خوب الان یه موتور رو جک هست که از قضا هوندا125 اصل ژاپنه،ولی خوب چه قایده که هم فرمونش تابیده هم کلاج نداره هم ترمز نداره هم گازش گیر میکنه با دست باید برگردونی:29: 4 تا کله قندی هم هست که توی شیب چیده شده و فاصلشون با هم دیگه اندازه یه طول موتوره،چیزی که باید حواست باشه اینکه با موتوره نمی تونی دور بزنی باید از رو چک بیاریش پایین روشن کنی برو تو کله قندی ها یعنی عملا نمی تونی قلق گیری کنی و هرکار میکنی باید تو همین 2 یا 3 متر بکنی،توی برگشت هم نباید کلاج بگیری خلاص بیای پایین چون افسره داره نگات میکنه باید توی دنده بیای، دنده 2هم نباید بزاری فقط دنده یک،اگه همه اینا درست باشه کارتکس رو برات مهر میکنه و والسلام شما الان یه گواهی نامه داری که 2 هفته دیگه میاد دمه در خونه وگرنه که هی باید بری هی باید بیای تا بالاخره یه چیزی بشه:22:اینجوری کامل توضیح دادم که شرایط برات طوری باشه که انگار یه بار رفتی کل این مسیرو، چون واقعا مسیر مزخرف و کسل کننده ای داره ، امیدوارم با دونستن همه اینا راحت بتونی گواهینامه رو بگیری، چیزه دیگه ای ام که هست کل این شرایط که گفتم برای شهرک آزمایش تهرانه ، یعنی تو شهرستانا عمرا انقد گیر نمیدن و مثل آبه خوردنه ، حتی توی کرج هم به راحتی آبه خوردن گواهینامه موتور میدن، خوش بگذره:20:

alien
07-11-2010, 02:59 PM
با سلام خدمت همه دوستان
همه موارد گفته شده کاملاً درسته فقط در کرج اگر گواهینامه اتومبیل رو کمتر از دو ماه قبل گرفته باشید نیاز به امتحان آیینامه ندارید،در غیر اینصورت باید مجدداً امتحان داد.گفتند قبلاً نمیخواسته ولی دو سالیه قانون عوض شده.این اطلاعات مربوط به برج 5/88 است که گواهینامه موتور رو گرفتم.احتمالاً این تصمیم بعلت تغییرات در آیینامه جدید نسب به اون قبلیه هست که خیلی هم مختصر و ساده بود.

JANSON
07-12-2010, 07:05 AM
خيلي كمك ام كرد tnx :14: اگه بار اول قبول شم تو اولين قرار ملاقات يي شيرينيه توپ پيشه من داريننننن:22:

ovE
08-02-2010, 02:12 PM
سلام.من امروز رفتم شهرک آیین نامرو با 5 تا غلط افتادم.تاریخ بدی برام زده 6/13 . میخواستم بدونم نمیشه رفت کوهک آیین نامرو دوباره امتحان داد یا برم اطراف تهران؟تو سیستم جامع ثبت میشه یا میشه کاری کرد؟فوریه زود جواب بدین.مرسی

ovE
08-03-2010, 07:43 AM
کسی اطلاعی نداره؟

Red Hat
08-03-2010, 11:19 AM
سلام.من امروز رفتم شهرک آیین نامرو با 5 تا غلط افتادم.تاریخ بدی برام زده 6/13 . میخواستم بدونم نمیشه رفت کوهک آیین نامرو دوباره امتحان داد یا برم اطراف تهران؟تو سیستم جامع ثبت میشه یا میشه کاری کرد؟فوریه زود جواب بدین.مرسی

نه نمیشه!

high-speed
08-04-2010, 10:21 PM
آیین نامه رو نمیشه

اما اگه عملی رو خواستی امتحان بدی برو راهنمایی رانندگی منطقه 18 (سراه آذری)

اونجا اولا کفیه ، دوما ممتحناش خیلی بهترن و سخت نمیگیرن

کلا بری اینجا بار اول قبولی

radical
08-04-2010, 10:34 PM

مي شه اما بايد يه كارتكس ديگه بگيري كه هفت خان رستم داره پس بي خيال شو

ovE
08-04-2010, 11:04 PM
اونجا مال جاده ساوست که چند سال پیش جمع شد.ممنون از همه که راهنمایی کردن

Sination
08-05-2010, 12:33 AM
جواد موتورو گرفتی؟

Alireza
08-05-2010, 01:52 AM
اره بابا رفتیم دیزین هم گرفته بود

ovE
08-06-2010, 07:35 PM
1 ماه بیشتره گرفتم

mohammadaghili72
04-16-2011, 09:54 PM
سلام خدمت دوستان

برای گواهینامه موتور باید 18 یال تمام باشی یا 17 سال تمام؟

یعنی میخوام بدونم که واسه من که متولد 25/5/72 هستم الان میتونم برم یا باید صبر کنم 25/5/90 بشه؟
ممنون

فعلا
یاعلی

farzadprogram
04-16-2011, 10:05 PM
باید صبر کنی

eshgh_namordeh
04-16-2011, 10:56 PM
من که گواهی نامه 15 روز دیگه تمام میشه چه کار کنم ؟

mehrdad.
04-17-2011, 12:00 AM
اگرم گواهینامه ماشین داری که 2تا کپی ازش میگیری با خودت میبری که نیازی به امتحان آیین نامه نباشه.
این قانون الان اجرا میشه؟
چقدر باید از تاریخ صدور گواهینامه ماشین گذشته باشه که گیر ندن؟

iZZYMotobike
04-17-2011, 04:41 PM
این قانون الان اجرا میشه؟
چقدر باید از تاریخ صدور گواهینامه ماشین گذشته باشه که گیر ندن؟

48 ساعت بیشتر گذشته باشه فایده نداره دیگه... اگر واقعا میخوای قبول بشی آیین نامه درست باید بشینی بخونی.. یه نرم افزارم هست که خیلی کمک میکنه....

mehrdad.
04-17-2011, 06:20 PM
یه سایتی بود برای آیین نامه که درش تخته شده گویا

superbike_iran
04-19-2011, 11:12 AM
سلام من امروز رفتم کارتکسو گرفتم که بعد از ظهر برم معاینه چشم .مدارک لازم برای ثبت نام گواهینامه موتورو مینویسسم.1.اصل شناسنامه و کارت ملی. 2.فیش بانکی که برای همدان 2000 تومانه.3.عکس 3*4 زمینه سفید بدون عینک 3 قطعه.4اصل کارت پایان خدمت یا برگه گواهیاشتغال به تحصیل که برگه گواهی اشتغال به تحصیل هفت خان رستم داره.5داشتن 18 سال تمام.6.معاینه چشم.
از دوستان اگر کسی سوالی داشت در خدمتم

دانیال
06-14-2011, 11:44 AM
من که گواهی نامه 15 روز دیگه تمام میشه چه کار کنم ؟

باید بری پلیس +10 یکمی ازت پول میگیره بعدشم یک لیست از جاهایی که میتونی بری معاینه چشم بدی بهت میده (یا میگه رو دیوار زدیم)
میری معاینه چشم میدی و بعدش جوابشو میبری پلیس +10 یک رسید میده بهت بعد از چند هفته گواهینامت میاد در خونه (البته خودش نه پست میاره:gigglesmile:)