PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تکنیک های موتور سواری کراس

mili_007
05-12-2010, 02:43 PM
تکنیک پرش با حالت نشسته (Seat Bounving)

http://www.gsmxs.com/images/tip-38.jpg

تکنیک مورد بحث زمانی کاربرد دارد که تپه پرش دارای ارتفاع کمی است وشما به فاصله فرود بیشتروارتفاع اوج زیاد نیازمندید ویا وقت کافی برای ایستادن بر روی رکاب ندارید.

در حالتی که شما بر روی موتور نشسته اید،وزن بدن بر روی موتور وارد شده ودر نتیجه کمک های عقب فشرده می شوند که پس از بازگشت کمک ها به حالت اول (پس از جدا شدن از تپه پرش) اوج بلندی خواهید داشت.در صورتی که درچنین مواقعی ایستاده باشید،بخشی از نیرو بر پاها وارد می شود ودر اثر واکنش زانو ها به این نیرو ،موتور با ارتفاع کم از تپه عبور می کند.

در هنگام استفاده از این تکنیک،کنترل کلاج وسرعت بسیار با اهمیت است وبازگشت به حالت اولیه در زمان مناسب وادامه مسیر نیز نقش موثری خواهد داشت.

توجه کنید که شما باید تمام نیروی موتور را به چرخ عقب انتقال دهید واین باید همزمان با فشرده شدن کمک های عقب صورت گیرد.

از این تکنیک پیشرفته می توان در مدت زمان کوتاه و در حال شتاب گرفتن استفاده کرد. مسیر روبرو شما نیز باید از هر گونه مانع خالی باشد.

اجرای این تکنیک نیاز به تجربه کافی، موتور مناسب وتجهیزات ایمنی می باشد.

استفاده از این مطالب با ذکر منبع و آدرس این سایت portal619.com بلامانع است.

بر گرفته از سایت gsmxc.com

نویسنده: میلاد

mili_007
05-15-2010, 10:44 AM
تکنیک های اصلی پرش

http://www.gsmxs.com/images/tip-37.jpg

برای اجری تکنیک های اصلی پرش، بدن شما باید در راستای مرکز موتور ایستاده باشد (بدون انحراف به چپ یا راست). به محض جدا شدن چرخ عقب از سکوی پرش،شما باید بدن خود را به سمت عقب منحرف کرده و به طبع آن فرمان موتور را نیز به سمت خود می کشید. هر چه سکوی پرش شیب کمتری داشته باشد ویا با سرعت بیشتری از آن عبور کنید قطعا تمایل دادن بدن به عقب و کنترل ارتفاع چرخ عقب دشوارتر خواهد بود و شما باید تکنیک ها را سریع تر اجرا کنید.

در نتیجه می توان پی برد که حرکت بدن قبل و حین پرش بسیار مهم است.حال ببینم که کنترل گاز (سرعت) جگونه پرش را کنترل می کند.هر چه شما گاز بیشتری در حین بالا رفتن از سکو می دهید، چرخ جلو ارتفاع بیشتری می گیرد.پس هر جه بیشتر گاز دهید کمتر مجبور می شوید که وضعیت بدن خود را به عقب منحرف کنید. ویالعکس هر چه با سرعت کمتر(گاز کمتر) از سکو جدا شوید، حرکت بدن شما تاثیر بیشتری به نحوه پرش خواهد گذاشت.

مشگلی که اکثر موتور سواران به هنگام پرش با آن مواجه هستند، ارتفاع خیلی کم یا خیلی زیاد چرخ جلوی موتور است.حال پی برده اید که اگر چرخ جلو ارتفاع کمی از زمین داشته باشد، یا سرعت کافی نداشته اید ویا بدن خود را به عقب نکشانده اید و اگر جرخ جلوی موتور ارتفاع زیادی داشت ، سرعت زیادی داشته اید ویا بدن خود را بیش از حد منحرف کرده اید.توجه شود که با تکرار و تمرین زیاد وکسب تجربه می توانید این دو عامل را کنترل کنید.

" فرود بیش از حد بر روی چرخ جلو و عبور از سکوی فرود از بدترین راه های سقوط است " موفق باشید.

اجرای این تکنیک نیاز به تجربه کافی، موتور مناسب وتجهیزات ایمنی می باشد.

استفاده از این مطالب با ذکر منبع و آدرس این سایت portal619.com بلامانع است

بر گرفته از سایت gsmxc.com

نویسنده: میلاد

radical
09-11-2010, 10:01 AM
دوستان اهل فن لطفا در مورد چنین حرکاتی توضیح بدن

آیا چنین حرکاتی سادست یا نه ؟:25:

panik
09-11-2010, 11:24 AM
عکس سمت راست راحته
اما عکس سمت چپ حداقل 2-3 ماه تمرین مداوم می خواد.یا 5-6 ماه پراکنده
در ضمن این رو هم بگم که برای پریدن , سرعت از لحظه حرکت تا لبه سکو نباید یکنواخت باشه و باید تا لبه گاز را پر کرد و دنده نیز باید سنگین باشه تا حالت بالاتر بودن لاستیک جلو حفظ بشود.
اگر دنده سنگین نباشد مقداری از تمرکز شما روی کلاج از بین میره.
اینها تجربه شخصی من هست.اگر اشتباهی دیدید حتما اطلاع بدید.

k1_kdl
09-11-2010, 01:01 PM
بدبخت موتورسیکلت روان, اگه میدونست می خوان باحاش چنین کاری بکنن حتما خودشو میکوبید به دیوار..:1:
. گفتن موتور روان خوبه ولی دیگه از پس این بلایا بر نمییاد. :27:
برای پرش نیاز به یک شاسی محکم هستش مخصوصا در قسمت میانی شاسی که u شکل بر عکس هست که بیشترین فشارو تحمل میکنه که در موتور روان این قسمت بر خلاف موتور کراس مایل به عقب ست که نمیتونه فشار ناشی از پرش رو تحمل کنه. به خاطر سلامتی خودتونم شده بهتره با روان پرش نزنید :12:

Red Hat
09-11-2010, 01:10 PM
آیا چنین حرکاتی سادست یا نه

خیر - خیلی هم سخته.

radical
09-11-2010, 02:02 PM
بدبخت موتورسیکلت روان, اگه میدونست می خوان باحاش چنین کاری بکنن حتما خودشو میکوبید به دیوار..:1:
. گفتن موتور روان خوبه ولی دیگه از پس این بلایا بر نمییاد. :27:
برای پرش نیاز به یک شاسی محکم هستش مخصوصا در قسمت میانی شاسی که u شکل بر عکس هست که بیشترین فشارو تحمل میکنه که در موتور روان این قسمت بر خلاف موتور کراس مایل به عقب ست که نمیتونه فشار ناشی از پرش رو تحمل کنه. به خاطر سلامتی خودتونم شده بهتره با روان پرش نزنید :12:

سلام

ممنون از توضیحتون

به نظر شما چه اتفاقی پس پرش برای موتور و یا موتور سوار میوفته ؟

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

خیر - خیلی هم سخته.

اول فکر کردم عکس متعلق به اعضای فروم هست

بعد متوجه شدم متعلق روان سیکلت هست به نظرتون این عکسا برای تبلیغه و موتور روان با انجام این کارها متلاشی می شه ؟

شما از این کارا نمی کنی؟ :3::6:

Red Hat
09-11-2010, 07:52 PM
اول فکر کردم عکس متعلق به اعضای فروم هست

بعد متوجه شدم متعلق روان سیکلت هست به نظرتون این عکسا برای تبلیغه و موتور روان با انجام این کارها متلاشی می شه ؟

شما از این کارا نمی کنی؟ :3::6:

عکس برای بچه ها یه فروم دیگست .

روان برای پرش نیست ولی چند دفعه پریدم.

k1_kdl
09-12-2010, 10:26 AM
اگر شاسی موتور کراسهای جدیدو نگاه کرده باشید متوجه میشید که دیگه از آهن خبری نیست و همشون آلیاژ الومینیوم هستش که بر خلاف آهن قسمتهای جوش داده شده از استحکام بهتری برخوردار هست البته یکسری بر این باور هستن که وزنش کمتره ولی با مقایسه بین شاسی فلزی و آلیاژِی تفاون چندانی احساس نمیکنید.
در هنگام فرود فشار زیادی به قسمت u شکل شاسی و توپی گردن موتور میاد یعنی دو نقطه که فشار جذب شده از کمکها به این دو نقطه وارد میاد.
دوتا عکس براتون میزارم یکی شاسی روان هست و دیگری مال موتور کراس 125 کاوازاکی سال 1989 هست که فلزی هست با مقایسه نقاط فشار خودتون متوجه میشید که چرا روان برای پرش مناسب نیست
209210

alip
06-27-2011, 05:37 PM
سلام با شوكا ميشه اين برشهارو انجام داد؟

alip
08-21-2011, 04:38 AM
red hat جان كفتى كه عكس سمت راست راحته اما عكس سمت جب سخته من تجربه زيادى تو اينكارا ندارم اما برعكس نظرت عكس سمت راست برام خيلى سخته اما عكس سمت جب راحت تره وبارها انجامش دادم به نظرت دليلش جيه دوست عزيز؟

---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:35 AM ----------

اقا ببخشيد به جاى panik كفتم red hat معزرت ميخوامpanik جان با شما بودم عزيز نظرت جيه؟

Sination
08-22-2011, 04:43 PM
برای بالا رفتن از شیب چه تکنیکی رو باید به کار بگیریم ؟

ap_peiki
08-22-2011, 05:00 PM
از اون چیزا بود گردا ها هان اسمشو یادم اومد جیگر باید داشته باشی
گازو شل نکنی
سایر تکنیک ها رو هم در صورتبی که اولی رو داشته باشی یاد میگیری
دیدم که میگم

alip
08-28-2011, 01:20 AM
sinaجون دوستمون درست ميكه بايد كازشو بكيرو ول نكنى اكه بتونى قبلش مسيرتو مشخص كنى خيلى بهتره...اما وقتى كلاجو ول كردى ديكه كازو بكيريو اكرم موتورت كم اورد معكوس بدى البته موتور من بخاطر اينكه دنده يكش خيلى زور داره تقريبا همه شيبهارو با دنده 2 راحت بالا ميره
ديدم كه ميكم:4chsmu1:

شفیع
08-28-2011, 01:32 AM
البته به نوع شیب هم بستگی داره، بعضی از شیب ها قبلش اصلا فضایی برای دور گرفتن نداره، و اون موقع باید تدابیر دیگه ای اندیشید !
مثلا اگر بستر سطح شیب دار سست و رونده نباشه و حتی اگر هم فضای کافی برای رو گرفتن نداشته باشه، می شه یکو پر کرد و رفت بالا.
اگر بین راه هم کم آوردی خدا نکرده یا شیب بستر رونده داره و موتور درجا می زنه یا سریع از موتور باید بیای پایین و موتور بندازی تو دنده خاموش شه و نگرش داری یا باید توی سطح شیب دار موتور بخوابونی رو زمین که پرت نشه، یا اگر مهارت کافی موجود باشه در همون حالت موتور از حالت عمودی به حالت افقی در بیاری.

alip
08-28-2011, 02:33 AM
شفيع جان كاملا درست ميكه اما من اكه مطمين باشم كه ازشيبى نميتونم برم بالا ريسكشم نميكنم اخه تقريبا شيبى كه نشه ازش بالا رفترو با توجه به قدرت مانور موتورت و توانايى خودتو ميشه تشخيص داد:29:

ap_peiki
08-29-2011, 12:06 PM
من یه شخصی رو تو همین سایت میشناسم از دوستان هستن بچه اصفهان :hippie7:
از دیوار صاف بدونه عقب نشینی میره بالا:2i8d4ao:
تازه با روان اگه یه کی تی ام بدن بش میاد اونجا از برج میلاد بالا میره :wall3:
اون شخص کسی نیس به جز علی خرمیان:icon_pf (3):

شفیع
08-29-2011, 01:42 PM
من یه شخصی رو تو همین سایت میشناسم از دوستان هستن بچه اصفهان :hippie7:
از دیوار صاف بدونه عقب نشینی میره بالا:2i8d4ao:
تازه با روان اگه یه کی تی ام بدن بش میاد اونجا از برج میلاد بالا میره :wall3:
اون شخص کسی نیس به جز علی خرمیان:icon_pf (3):

البته دیوار راست که کمی اغراقه !
ولی خوب، قدرت بالا بدرد همچین جاهایی می خوره!

ap_peiki
08-30-2011, 02:06 AM
البته دیوار راست که کمی اغراقه !
ولی خوب، قدرت بالا بدرد همچین جاهایی می خوره!
دیدم که میگم

alip
08-31-2011, 12:22 PM
من ديده باشمم نميكم.......:4chsmu1: بعضى جيزارو ادم اكه ببينه هم نبايد تعريف كنه جون به همون اغراق بيشتر شبيهه:thanks: just kiding

شفیع
08-31-2011, 12:49 PM
دیدم که میگم

پس نظریه نیوتن چی می شه !؟
پس جاذبه زمین چی می شه !؟
یعنی همه کشک !؟

ap_peiki
08-31-2011, 03:03 PM
دقیقا :gigglesmile:
شنیدم که میگم:icon_pf _97_:

02109002
11-18-2011, 11:54 PM
سلام
خواهش از افرود سواران
روش صحیح بالا رفتن و پائین آمدن از ارتفاعات
نحوه کار با گاز و ترمز و کلاج
اگه ممکنه

02109002
11-20-2011, 05:49 PM
سلام
کسی نیست روش صحیح این کارها رو به ما یاد بده :2gwb921::mad_majidonline::vardane:

delta2
11-22-2011, 06:53 PM
4578
در هنگام پرش بايد ايستاد اين پرشها پايان خوبي ندارد .البته بايد كار كرده باشيد كه از اين پرشها بزنيد.

02109002
11-22-2011, 07:26 PM
ممنون
نحوه کار با گاز و ترمز و کلاج تو سربالائی و شیب
در مورد اینا چیزی نمیدونی

Alireza
11-26-2011, 11:23 PM
جناب اب و اتیش لازم نیست هر جایی رسیدید این پست رو بدید در صورت تکرار دسترسیتونو مسدود میکنم

Sination
12-23-2011, 01:49 AM
ممنون
نحوه کار با گاز و ترمز و کلاج تو سربالائی و شیب
در مورد اینا چیزی نمیدونی

اگر کسی از دوستان بگه منم استفاده میکنم ...

یک سوال .. چرا توی سر پایینی موتور رو خواموش مییکنند ؟
توی بعضی از سر پایینی ها هم میشه گذاشت دنده 1 و با ترمز جولو بازی کرد ..
ولی توی شیب های سر پایینی خفن جواب نمیده ..

K.I.A
12-23-2011, 02:06 AM
موتور در حالت خاموش چرخ عقب قفل میشه و دور نمیگیره و با بازی کردن با کلاچ یه جور ترمز دستی به حساب میاد اما اگه روشن باشه فقط کاهش سرعتو بهمراه داره ولی دور میگیره و دیگه ترمز جواب نمیده /تو شیب خفن نیازی نیست موتور روشن باشه چون نه بوستر و نه مکانیزمی با انجین نداره و روشن بودنش کاملا بی مورد هست در حالت خاموش کنترل برای راکب راحت تر هست چون گاز بستست و تمام تمرکز رو شیبه نزولیه و در صد خطا کاهش پیدا میکنه ...

Kami
12-23-2011, 10:37 AM
افرود یعنی هیجان + ریسک
بدون لوازم کامل یه جور خود کشیه

mohammadaghili72
12-23-2011, 06:23 PM
آفرود یعنی end هیجان دنیا

من به شخصه تو شیب بالا رفتن :
سعی میکنم موتور سرعت بگیره و بلند میشم وایمستم تا وزنم رو بندازم رو چرخ جلو و درصورت کم آوردن موتور معکوس میدم

تو شیب پایین اومدن هم:
وزنم رو میندازم چرخ عقب... موتور دنده یک... با ترمز عقب و کلاچ هم بازی میکنم... خیلی کم هم با ترمز جلو

یه تجربه:

هیچ وقت شیب رو نه از پایین و نه از بالا ؛ به صورت مایل نرید !

این کار خیلی ترسناکه و البته خیلی بیشتر سخت !
من تا بحال دوبار این کار رو کردم که هر دفعه کلی به خودم فحش دادم ، بابت این حرکت

مستقیم برو بالا ، هرجا موتور نکشید دور بزن بیا پایین
اما
موقع پایین اومدن ، در شرایط اضطرار ، میشه کمی مسیر حرکت موتور رو مایل کرد (ولی باس سریع بعدش برگردید به مسیر صاف)

اینا هیچ جنبه علمی نداره

همش تجربیات خودم بود

فعلا
علی علی

reza KTM
12-23-2011, 08:12 PM
ولی توی شیب های سر پایینی خفن جواب نمیده ..اون شیبی که تو طالقان رفتیم و من موتورم نکشید و موتور رو زدم زمین فرمونش شکست وقتی میخواستیم موتور رو بیاریم پایین موتور خاموش بود و تو دنده 1 ولی بازم موتور داشت لیز میخورد که حاجی ته موتور رو گرفته بود
تو اون شیب با موتور خاموش و دنده 1 موتور بازم داشت لیز میخورد حالا فکر کن موتور تو دنده باشه چی میشه
فکر کنم با سرعت 100 تا با دنده 1 میری تو دره:i'm ok:

Sination
12-23-2011, 11:17 PM
موتور در حالت خاموش چرخ عقب قفل میشه و دور نمیگیره و با بازی کردن با کلاچ یه جور ترمز دستی به حساب میاد اما اگه روشن باشه فقط کاهش سرعتو بهمراه داره ولی دور میگیره و دیگه ترمز جواب نمیده /تو شیب خفن نیازی نیست موتور روشن باشه چون نه بوستر و نه مکانیزمی با انجین نداره و روشن بودنش کاملا بی مورد هست در حالت خاموش کنترل برای راکب راحت تر هست چون گاز بستست و تمام تمرکز رو شیبه نزولیه و در صد خطا کاهش پیدا میکنه ...

یعنی موتور رو خاموش کنی بزاری دنده 1 دیگه ؟!

اخه میگی کلاج مثل ترمز دستی عمل میکنه اگر موتور رو خاموش کنی بزاری 1 بعدش کلاج بگیری ول کنی پدر گیربکس در نمیاد ؟!

K.I.A
12-23-2011, 11:27 PM
نه باباش در نمیاد مگه تو کوهسار نمیری من خیلی میرم رو رفتار همه کراسیا دقت میکنم شما باید خاموش کنی بزاری دنده 1 بعد کلاچ هم مثل ترمز دستی عمل میکنه یعنی با رها کردن کلاچ گیربکس و انجین و چرخ عقب در گیر میشه و با گرفتن کلاچ خلاص میشه در ضمن لاستیکتم باید خاصیت شخم زدن داشته باش و گل کراسی باشه...

babak67
01-22-2012, 05:24 PM
یه تجربه:

هیچ وقت شیب رو نه از پایین و نه از بالا ؛ به صورت مایل نرید !

این کار خیلی ترسناکه و البته خیلی بیشتر سخت !
من تا بحال دوبار این کار رو کردم که هر دفعه کلی به خودم فحش دادم ، بابت این حرکت

سلام.
نه محمدجان اينجوريم كه ميگي نيست! موتور بايد بكشه، اون وقت با خيال راحت هر جايي كه ميخواي هرجور كه مي خواي برو!!

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

دیدم که میگم

آقا اگه ممكنه يه عكس بزار ازش كه ما هم ببينيم!!

02109002
01-22-2012, 05:26 PM
به این کلیپ نگاه کنید :
محمد جان شما که دیدی ولی دوباره ببینید
وسط فیلم چند بار مایل حرکت میکنه هم بالا رفتن و هم پائین اومدن

f735bcca7ea8464fdb9b46a4f7383f6398007

تو دامنه چند بار دور میزنه که فک کنم همون تکنیکیه که وقتی موتور نمیکشه میتونی انجام بدی

mohammadaghili72
01-22-2012, 06:16 PM
سلام.
نه محمدجان اينجوريم كه ميگي نيست! موتور بايد بكشه، اون وقت با خيال راحت هر جايي كه ميخواي هرجور كه مي خواي برو!!

بحث موتور نیست
موتور میکشه.. منتها خیلی ترسناکه
دلیل ترسش هم اینه که نباید حتی یک صدم ثانیه هم ایست کنی
بعبارتی دیگه باید کل مسیر رو بدون کوچکترین ترمزی رد کنی

که همین قضیه واسه افراد آماتوری مثل من ، کمی تا نیمه ابری ترسناکه

babak67
01-29-2012, 12:39 AM
بحث موتور نیست
موتور میکشه.. منتها خیلی ترسناکه
دلیل ترسش هم اینه که نباید حتی یک صدم ثانیه هم ایست کنی
بعبارتی دیگه باید کل مسیر رو بدون کوچکترین ترمزی رد کنی

که همین قضیه واسه افراد آماتوری مثل من ، کمی تا نیمه ابری ترسناکه

جرأت اولين لازمه يه آفرود سواره!! (و كراس) البته كم كم بايد زياد بشه وگرنه خطرناكه!!

sezar
02-06-2012, 05:13 PM
واقعا مطمئن هستید با این موتور ایرانیا (روان و فلات و ...)تو شیب موتور رو خاموش کنیم اتفاقی نمیوفته برا گیربکس و زنجیر و ... ؟ یا این تکنیک فقط مخصوص موتور برند هست؟

02109002
02-06-2012, 05:17 PM
با اجازه کیا جان

این یه تکنیک برا نگه داشتن و جلوگیری از سقوط موتور وسط دامنه هستش و در مورد هر موتوری صدق میکنه

alinozad
02-06-2012, 05:27 PM
محمد جان علی زابل با 60-70 تا شیب خفن خلج رو که سمت چپ سده رو میومد پائین جیغ میکشید از خوشحالی...زیاد نباید آروم بیای و لاستیک عقب رو قفل کنی چون وقتی لاستیک عقب قفل بشه شروع میکنه لیز خوردن و به چپ و راست میره ولی وقتی میچرخه مستقیم میره

Sination
02-07-2012, 01:47 PM
با 80 کیلومتر پایین اومدن هنر نیستش .. بستگی به نوع مسیر داره که بخوای بیایی پایین چه جوری باشه اگر همش خاک باشه میشه با سرعت بالا اومد ولی اگر سنگ لاخی باشه بعضی جاها یا سنگ بزرگ داشته باشه یا غیر هموار باشه 100% زمین میخورید

02109002
02-26-2012, 05:52 PM
روش صحیح گرفتن فرمان ( سرعت ، پرش ، شیب )؟

کار با کلاج و ترمز جلو با کدام انگشتان صورت میگیرد ؟

وضعیت گاز حین پرش ؟

شاید به نظر مبتدی بیاد ولی برا خودشون کارآیی قابل توجهی دارند ، کسی اطلاعی نداره ( روش اصولی و صحیح )؟؟

alikian
02-26-2012, 08:05 PM
روش صحیح گرفتن فرمان ( سرعت ، پرش ، شیب )؟

کار با کلاج و ترمز جلو با کدام انگشتان صورت میگیرد ؟

وضعیت گاز حین پرش ؟

شاید به نظر مبتدی بیاد ولی برا خودشون کارآیی قابل توجهی دارند ، کسی اطلاعی نداره ( روش اصولی و صحیح )؟؟

اول روش نشستن صحیح باید یه مقدار از گودی نشینمنگاه که اون جلوی جلوس عقب تر باشه تقریبا 10 سانتیمتر فرمون رو باید طوری بگیری گه ارنجت کاملا صاف نباشه یکمی خم باشه که مثل کمک فنر دستت تکون بوخوره اگه کاملا صاف باشه مفصل ارنج اسیب میبینه فرمون نباید کاملا صاف باشه یه مقدار رو به پاییتن باشه دو طرف انتهایی فرمون البته یه کم
گاز دادن هنگام پرش بستگی به موتور داره
با موتور کراس در لحضه اخر یه مقدار گاز بیشتر میخواد اما تریل به خاطر ارتفاع کمتر پرش اون گاز رو نمیخواد البته میشه مثل کراس پریدا ولی به کمک زور میاد اما درمورد سرعت باید دقت کرد اگه سرعت کم باشه موتور با کمک جلو میاد و خطر ناکه تموم اینا تجربیه و با دو سه تا پرش کم کم دستت میاد در مورد انگشتا هم بیشتر موقع شیب زدن مهمه تا پرش من وقتی از شیب میام پایین دوتا انگشتم روی ترمز جلوس و با ترمز بازی میکنم و میام پایین البته برای شیبای خیلی تند

02109002
02-26-2012, 08:13 PM
مرسی

یه چیز رو کامل نگفتی !!

کدوم انگشتها باید رو کلاج و ترمز باشه که نه به خودت فشار بیاد نه قدرت کنترل موتور ازت گرفته شه

alikian
02-26-2012, 08:16 PM
انگشت اول ودوم (اشاره و بعدیش اسمشو یادم رفت)چون فرمون تریل و کراس بزرگه کنترل کمتر از دست ادم خارج میشه

ap_peiki
02-26-2012, 08:37 PM
انگشت اول ودوم (اشاره و بعدیش اسمشو یادم رفت)چون فرمون تریل و کراس بزرگه کنترل کمتر از دست ادم خارج میشه
اسمش انگشت ف ا ک ه

alikian
02-26-2012, 08:41 PM
همون که این گفت البته هنگام پرش باید از رو موتور بلد شی (یاد اوری) و پاهاتم مثل دستات نباید کاملا صاف باشه و زانوهات چسبیده به موتور

محسن زحمت كش
04-01-2012, 12:38 AM
با سلام خدمت همه موتور سوارا
لطفا دوستاني كه موتوكراس ندارن يا اينكه دارنو تو پيست موتورو هل ميدن با نظرات شخصي با جون موتور سوارا بازي نكنن
سيستم موتور تريل با كراس فرق داره

Sination
04-01-2012, 12:40 AM
منظورتون رو میشه شفاف تر بگید ؟ نفهمیدم

02109002
04-01-2012, 12:42 AM
سلام دوست عزیز

به پرشین موتور خوش اومدین :khosh:

ممنون از توجه شما ، اگه ممکنه اطلاعات کامل رو در این رابطه بیان کنید تا همه بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم

محسن زحمت كش
04-01-2012, 01:31 AM
با سلام
من هنوز هنرجو هستم و براي اظهار نظر بايد مدرك مربيگري فدراسيون رو داشت چند تا از تاپيك هاي دوستانو خوندم نه درست بود نه غلط تو رشته ي كراس باسن موتور سوار با زين قهره هميشه به حالت نيم خيز مثل اسب سوار غير از پيچ. هنگام پرش هم با كراس حدالمقدور با دنده 3 سرعت ميگيري تا قبل مانع به مانع كه رسيدي گاز رو ول ميكني موتور وظيفشو ميدونه اگه تازه كراس سوار ميشي با 2 ولي 3 بهتره

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

به قول استاد بزرگم موتوكراس هزار تا فوت داره اصلا شما قبل پرش بايد تمريناي تعادل و استقامتو پاس كرده باشي سه دور رو زده باشي بدنت گرم باشه لوازمت كامل باشه موتورت براي اون مانع ساخته شده باشه وزنت با اون مانع بخونه و چيزاي ديگه كه تو پيست معلوم ميشه بعد به اميد خدا بري برا پرش همه اينا كه گفتم بي علت نيست بي توجهي به هر كدوم باعث عارضه ميشه

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

شفافه من كه كراس سوار ميشم نميتونم پرش درس بدم تريل سوارا كه جاي خود دارن

02109002
04-01-2012, 01:38 AM
تمامی حرفاتون کاملا" صحیح و منطقیه .

شما به عنوان هنرجو بلاخره باید چند نکته حائز اهمیت این رشته رو مطلع باشید دیگه ؟

هر چی که میدونید میتونه به دوستان کمک کنه مطرح کنید

محسن زحمت كش
04-01-2012, 02:01 AM
شما براي پرش بايد بعد از پيچ به صورت نيم خيز روي موتور قرار گيريد و پاتونو به موتور بچسبونيد حد المقدور با دنده 3 به قدري سرعت ميگيريد كه احساس كنيد از مانع نميترسيد درست قبل از بالا رفتن از مانع گاز رو ول ميكنيد و دستاتونو محكم به سر دست ميچسبونيد اين براي اينه كه اگر پا ول شد با دست تعادلتونو بر گردونيد اين پرش براي وقتيه كه حد اقل 9 ساعت يعني سه جلسه تو اون پيست اون مانع هارو با سرعت كم رد كرده باشيد . و با شرايط پيست آشنايي پيدا كرده باشي اولا موتور با لاستيك جلو مياد چون دور موتور كمه ولي بعد چند جلسه خوب ميشه

محسن زحمت كش
04-01-2012, 12:25 PM
10396استاد علي نژاد و محسن زحمت كش10395

محسن زحمت كش
04-01-2012, 12:35 PM
10397
استاد علي نژاد و محسن زحمت كش

محسن زحمت كش
04-01-2012, 12:48 PM
اگه روي عكساي بالا زوم كنيد متوجه ميشيد كه انگار دست به فرمون چسبيده و هنگام پرش كاري به ترمز جلو و كلاچ نداريم

نیما نادری
04-01-2012, 01:48 PM
با کراس دو زمانه میشه قبل پرش گاز رو ول کرد ولی به سوپاپ دار اگر همچین خبطی کنی موتور با مخ سقوط میکنه

کلا تکنیکهای کراس سواری در در موتورهای دوزمانه و سوپاپ دار فرق میکنه

حالا کی میدونه وقتی موتور چهارزمانه بعد از پرش فرود میاد چی اتفاقی میفته که تو دوزمانه نمیفته ؟(مبحث انجین)

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

آقا yz فروشیه ؟

mohammadaghili72
04-01-2012, 03:52 PM
با کراس دو زمانه میشه قبل پرش گاز رو ول کرد ولی به سوپاپ دار اگر همچین خبطی کنی موتور با مخ سقوط میکنه

دقیقا
درسته ما بهمون درس پرش یاد ندادن ، اما بالاخره تجربه کردیم ! دیدم چی میشه !

من یه چند باری این حالت واسم پیش اومده !

عکسها و کلیپ هاش هم موجوده در سایت

و این دقیقا زمانی بوده که تا آخرین لحظه گاز ندادم و لحظه آخر گاز رو رهاییدم ! :297:

هیچ وقت همچین کاری نکنید ، اونجاتون ، میاد جای اون جاتون !

خیلی خدا بهم رحم کرد که سالمم !

راستی نیما جان ، میشه توضیح بدید چرا تو دومانه ها ، باید قبل از پرش گاز رو ول کرد؟
کلا ، فرق دوزمانه ها و 4 زمانه ها در پرش چیه؟ و چرا؟

مرسی

نیما نادری
04-01-2012, 04:44 PM
تفاوت تو کاراکتر انجین هست .تو دوزمانه انجین نیرو رو به چرخ منتقل میکنه ولی وقتی شما گازو ول میکنی چرخ میتونه به انجین نیرو وارد کنه و دور موتورو بیاره بالا

نه اینکه تو 4 زمانه این نباشه .. هست .. ولی زور انجین همیشه میچربه و نمیزاره که چرخ انجینو بتابونه

تو 4 زمانه اگر قبل پرش گازو ول کنی همین ترمز موتور باعث میشه جلوی موتور بیاد پایین و پرش خراب میشه

تو دوزمانه ترمز موتوری در کار نیست و اغلب ممکنه reed valve هم باز شده باشه و موتور مثل موشک در حال شتاب گیریه

و شما فقط با شل و سفت کردن گاز قبل پرش میتونی طول پرش رو کم و زیاد کنی اگر تخته نگه داری میری آسمون

اگر شل کنی کمتر میری آسمون ولی مثل 4 زمانه یهو کله نمیکنی کف پیست

نکته دیگه وقتی 2 زمانه فرودمیاد به همون دلیل قبلی یعنی ترمز موتور ضعیف ... در لحظه برخورد چرخ عقب با زمین

میتونه انجینو از دور نندازه و بکنه بره ولی 4 زمانه وقتی فرود میاد ترمز موتور باعث شک دادن به انجین میشه

و چون انجین مقاومت میکنه از دور میفته باسه همین هر کسی برای غلبه بر این داستانها از تکنیکی استفاده

میکنه که اثر این داستان کم بشه ... مثلا 4 زمانه ها در یکم کمتر از فرود شروع به گاز دادن میکنن که دقیقا

در لحظه رسیدن به زمین دور موتور با دور چرخ میزون باشه و موتور نره تو زمین یا اگر زیاد گاز بده

موتور به محض فرود میره تو حالت تکچرخ و پشتک ... اینکه چقدر باید گاز داد

و از کجا میفهمه دور موتور با چرخ و سرعت فرود چه ارتباطی با هم دارن و با چه دنده ای

بلند شده و با چه دندهای فرود بیاد یا اگر جلوی موتور سیخ شد چه کنه یا اگر جلوی موتور افتاد پایین چه کنه میشه تجربه

محسن زحمت كش
04-02-2012, 11:30 AM
آقاي نادري حرفاتون كاملا درسته
ولي من چون دو زمانه دارم و با هيچ چهار زمانه اي عوض نميكنم فقط تكنيك هاي دو زمانه رو گفتم عكساشم گذاشتم كه كسي اشتباه نكنه
در ضمن ياماها در حد صفره و لاستيكاش عوض نشده آقاي علي نژاد ميگه موتورمو تو ايران نديدم واقعا هم راست ميگه تو خط استارت از همه چهار زمانه هاي 450 جلو مي افته. البته شتاب اوليه دوزمانه از چهار زمانه بيشتره براي همين نذاشت من موتورمو با چهارزمانه عوض كنم شايد سه چهار سال ديگه موتور جوابشو نده بخواد بفروشه

نیما نادری
04-02-2012, 10:04 PM
انشا الله چرخش بچرخه براشون

100 البته که YZ 250 از 450 تیز تره ...سوپاپ دار یک حال و هوایی و دوزمانه حال و هوایی دیگه ای داره

ممنون از پاسخت ولی تا 4 سال دیگه احتمالا شبیه yz های دیگه میشه من الان میخوام

ضمنا ایشون سنشون بالاست دیگه yz پنجاه اسبی جوابشون رو نده باید برن برای فرمولا وان ...

شاید هم منظورتون این بود که ایشون نتونه به yz جواب بده ...از ما گفتن بود

kourosh_bandit2
04-03-2012, 12:40 AM
اقایون ی سوال ببخشد با چقدر میشه ی موتور واسه افرود گرفت. مثلا crf یا crm

محسن زحمت كش
04-03-2012, 12:48 AM
چون معمولا موتور مدل دار سوار ميشن تا چهار سال ديگه بالاجبار چهار زمانه ميخرن الان همين موتور تقريبا 8 ميليونه راحت ميشه گير آورد

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

اقایون ی سوال ببخشد با چقدر میشه ی موتور واسه افرود گرفت. مثلا crf یا crm

crf چيه يه cr تميز مثل موتور من تقريبا چهار تومن

محسن زحمت كش
04-03-2012, 12:49 AM
10569

محسن زحمت كش
04-03-2012, 01:01 AM

100 البته که YZ 250 از 450 تیز تره ...سوپاپ دار یک حال و هوایی و دوزمانه حال و هوایی دیگه ای داره

ضمنا ایشون سنشون بالاست دیگه yz پنجاه اسبی جوابشون رو نده باید برن برای فرمولا وان ...

ببخشيد آقاي نادري
اگه yz براي ايشون كه فيلم پرش از ماشيناشو كسي باور نميكنه . سنگينه . پس من توصيه ميكنم شما اصلا سراغ دو زمانه نريد چون شما هم باز نشسته ايد همون تريل براي علاقه منديتون خوبه

alikian
04-03-2012, 12:22 PM
اقایون کسی تکنیک کج کردن موتور رو هوا رو بلده؟

نیما نادری
04-03-2012, 11:03 PM
ببخشيد آقاي نادري
اگه yz براي ايشون كه فيلم پرش از ماشيناشو كسي باور نميكنه . سنگينه . پس من توصيه ميكنم شما اصلا سراغ دو زمانه نريد چون شما هم باز نشسته ايد همون تريل براي علاقه منديتون خوبه

ببین اگر بخوای بی تربیتی کنی ...

خودت که تنبلی استاد هم که تو عکس مشخصه همون قدر که شلوارو کشیدن بالا yz رو میکشن بالا ...من با تریل 200 سی سی بلندتر از این پریدم

yz و cr سوار شدن دلیل بر کراس سوار بودن نمیشه پسر خوب ... هیچ کراس سواری که تو پیست کراس تمرین میکنه از این معرکه گیریا نمیکنه این کارا ماله بدل کاراس

البته اونایی که بلدن بپرن ... نه اونایی که از ماشین میپرن , تو پیست بهشون میگن کراس سوار نه اونایی که تو پیست کراس هستن میرن سیرک راه بندازن

yz ازقویترین موتورکراسهای دنیاس ....50 اسب قویتر موتور کراس نداریم که کسی بخواد برونه و کم بیاره ... قیف اضافه نیا با 30 اسبشم نمیتونین برونین هی نگو کمه کمه

با این پرش هایی که ما دیدیم از روی 35 تا تریلی کنترلی میتونن بپرن

حواست باشه همیشه مودب باشی

nazamm
04-03-2012, 11:12 PM
10396استاد علي نژاد و محسن زحمت كش10395

از این اٌستاد من فیلمی ندیدم.

بیشتر معرفی کنین ؟
کجا آموزش دیده و تخصص شون؟

رکورد دار هستند؟؟

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

شما سن استاد از کجا تشخیص دادین؟:vardane:

به نظر من بد نبود اما نسبت به موتور فوق العاده نیست

Sination
04-03-2012, 11:24 PM
تریپ استاد علی نژاد منو کشته :2i8d4ao:

نیما نادری
04-03-2012, 11:26 PM
از رونهای لاغر و شکم بزرگ و قب قب آویزون

و سبیل و موی رنگ کرده

البته اگر یک لبخند هم میزدن احتمالا دندونا تیون شدن

کافی بود ؟ به دردت خورد نازم ؟ خواستگار داشتی عکسشو بده سه سوت برات روالش کنم

nazamm
04-03-2012, 11:39 PM
تریپ استاد علی نژاد منو کشته :2i8d4ao:

این عکس آخری من الان دیدم استاد عرض میکنم

خداییش انقدریم که با yz بدبخت پریده خداییش باید یه like به افتخار شرکت یاماها با همچین موتوری زد:consoling2:

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

از رونهای لاغر و شکم بزرگ و قب قب آویزون

و سبیل و موی رنگ کرده

البته اگر یک لبخند هم میزدن احتمالا دندونا تیون شدن

کافی بود ؟ به دردت خورد نازم ؟ خواستگار داشتی عکسشو بده سه سوت برات روالش کنم

میفرستم با موتور یه فری بخوره

عکسشو میزاریم شما زحمتشو بکش

البته استاد واقعا :sumo:

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

http://www.persianmotor.net/attachment.php?attachmentid=10641&stc=1&d=1333480127

alikian
04-03-2012, 11:42 PM
دوستان البته ببخشید اساتید (اقا نیما) ببخشید فضولی میکنم حالا اون بنده خدا یه چیزی گفت بخشش از بزرگتراست بهتر نیست برگردید به بحث و موضوع تاپیک
من ازتون معذرت میخوام :7:
بیشتر کسانی که تازه وارد بحث پرش میشن خیلی کر کری میخونن منم برای همین رفتم رشته تریل و افرود

محسن زحمت كش
04-04-2012, 12:59 AM
آقاي نادري
ايشون اصلا عضو اينجور سايتا نيستن و نميشن نمي خوام باهات كل كل كنم ولي طرف حسابت منم پير مرد. اول شما پشت سر يه پيشكسوت حرف زدي . ولي ما چون ورزشكاريم .نه فقد يه علاقه مند به قار قار موتور.رو منش ورزشكاري احترام شما رو نگه ميداريم . ولي برا اينكه بهت ثابت بشه. اين هفته يه پيست قرار بزار تا بيام بهت بگم كلمه ي استاد چه معني اي داره بعضيا فكر ميكنن چون من شاگرد تنبل امضا ميكنم ديگه بقيه حرفام كشكه . خير . من گفتم شايد تو اين سايت با يكي از شاگرداش روبرو بشم نميدونستم اينجا حرفه اي ترين موتور روان زپرتيه من عضويتمو تو اين سايت لغو ميكنم چون يه ورزشكار نديدم ولي منتظر آدرس پيست هستم . عزت زياد

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

راستي اون مطلب پرش رو هم فقط بخاطر اصرار يكي از اعضا نوشتم وگرنه پرش تو اين سايت نميگنجه (قابل توجه بعضيا كه گفتن ما كركري ميخونيم ما 8 ساله كه موتوكراس سوار ميشيم )تازه يكي ميگفت چه جوري ميشه تو پرش موتورو كج كرد اينو كه خوندم تا يه ساعت ميخنديدم آقاي نادري لطفا شما بهشون آموزش بدين

mohammadaghili72
04-04-2012, 01:00 AM
آقاي نادري
ايشون اصلا عضو اينجور سايتا نيستن و نميشن نمي خوام باهات كل كل كنم ولي طرف حسابت منم پير مرد. اول شما پشت سر يه پيشكسوت حرف زدي . ولي ما چون ورزشكاريم .نه فقد يه علاقه مند به قار قار موتور.رو منش ورزشكاري احترام شما رو نگه ميداريم . ولي برا اينكه بهت ثابت بشه. اين هفته يه پيست قرار بزار تا بيام بهت بگم كلمه ي استاد چه معني اي داره بعضيا فكر ميكنن چون من شاگرد تنبل امضا ميكنم ديگه بقيه حرفام كشكه . خير . من گفتم شايد تو اين سايت با يكي از شاگرداش روبرو بشم نميدونستم اينجا حرفه اي ترين موتور روان زپرتيه من عضويتمو تو اين سايت لغو ميكنم چون يه ورزشكار نديدم ولي منتظر آدرس پيست هستم . عزت زياد

داداش خدافظی یادت نره !
وقتی ادعای ورزشکاری میکنی ,اول باس تو رفتارت نشونش بدی

راستی
دفعه آخرت باشه به روان توهین می کنی :thumbdown:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

nazamm
04-04-2012, 01:06 AM
به روان توهین میکنی !!!!

این لینک و ببین

تا کسی نیومده بدو برو

http://www.persianmotor.net/thread34-99.html#post76517

نموندی بیایم پیست ثابت کن چی کاره ای

نیما نادری
04-04-2012, 01:10 AM
الان واسه احترام نگه داشتن دیر شده پسر خوب ... روان قار قار میکنه cr هم زر زر میکنه ...اینجاست که یک بچه فرق صدای موتور 4 زمانه و دوزمانه رو نمیفهمه

تو یک پیشکسوت دیدی فکر میکنی همین یدونس ... ما خیلی دیدیم ولی همشون کم باد بودن ... یک تنظیم باد بشی حساب کار دستت میاد مسابقه نمیخواد بدی

سیرک برای درو داف محل بزاری بیشتر محبوبیت حاصل میشه

من با روان 300 کیلومتر میرم سفر میخوای با cr دنبالمون بیای .... بچه فرق موتور تریل و کراس رو به نادانسته هات اضافه کن

فیتلتو بکش پایین اینجا همه قهرمانن واسه خودشون

من توضییح پرش بدم 4 تا شوت مثل تو میان یاد میگیرن میگن 8 سال کراس سوارم

محسن زحمت كش
04-04-2012, 01:14 AM
ورزشكارم كه چيزي بهتون نگفتم ناناز يعني تو ميگي روان قويتر از كراسه باشه اگه شما ميگي پس حتما هست ولي فكر كنم شما اشتباه اومدي قسمت شما موتور هاي دو منظورس

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

بله درست ميگين همه قهرمانن ولي واسه خودشون قيافه ويلوپوتو هم بچس ولي قهرمان جهانه نه برا خودش

نیما نادری
04-04-2012, 01:15 AM
ناناز خوابه بوبولی ... شاتدان شو برو بخواب جمعه مسابقس پیست معلولین

فرمون روان بره تو مخت میفهمی چقدر قویه ... بازم نفهمیدی فرق تریل پلاک دارو با کراس

برو پسر جان مگه نگفتی میخوام برم از سایت

nazamm
04-04-2012, 01:16 AM
ورزشكارم كه چيزي بهتون نگفتم ناناز يعني تو ميگي روان قويتر از كراسه باشه اگه شما ميگي پس حتما هست ولي فكر كنم شما اشتباه اومدي قسمت شما موتور هاي دو منظورس

کاربر زحمت کش
یه زحمتی بکش این فرق کراس و روان yz250 همراه با کج کردن موتور توضیح بده

ناناز اون استاد شماس

من nazamm هستم

koroosh
04-04-2012, 01:19 AM
ای بابا اینجا هم دعوا و کل کل ؟؟؟:25r30wi:
بس کنید حداقل اینجا بحث رو ادامه ندید

محسن زحمت كش
04-04-2012, 01:20 AM
حالا چرا جوش آوردين ميترسي پيست بياي چرا بيراه حرف ميزني آخ راستي حواسم نبود تريلو تو پيست راه نميدن تريل ماله خاك بازيه خودت گفتي يادته

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

بابا ما ميخوايم جمع كنيم اين پيرمرد نميره بخوابه

nazamm
04-04-2012, 01:23 AM
حالا چرا جوش آوردين ميترسي پيست بياي چرا بيراه حرف ميزني آخ راستي حواسم نبود تريلو تو پيست راه نميدن تريل ماله خاك بازيه خودت گفتي يادته

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

بابا ما ميخوايم جمع كنيم اين پيرمرد نميره بخوابه

بابا تون هم عضو سایتن؟؟؟

البته اون که میره خاک بازی کراس سوار ناشی ورزشکار

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

قرار پیست و بزار من میام

:15:

gilanian_1000
04-04-2012, 01:26 AM
داداش تو که این همه ادعا کراس سواری داری بگو ببینم تو کدوم مسابقات مقام آوردی؟؟؟.....................

koroosh
04-04-2012, 01:27 AM
بابا تون هم عضو سایتن؟؟؟

البته اون که میره خاک بازی کراس سوار ناشی ورزشکار

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

قرار پیست و بزار من میام

:15:
نظرتون چیه یه مسابقه لاتی باشه فیلم برداری هم بکنیم ؟؟؟
از این جو کل کل هم در میایم خوبه ؟؟؟
خودم هم فیلم برداریشو میکنم

نیما نادری
04-04-2012, 01:27 AM
بله درسته کراس هم برای بچه بازیه ... بچه های خوشگل و قهرمان و مامانی

خیلی دوست داری روانو ببینی web بدم

مگه من مثل تو ام که ندونم جای هر چی کجاست گل پسر ... هر کی میخواد بره خاکبازی روان سوار میشه

هر کی هم میخواد بگه کراس سواره یک cr میخره اینا با هم فرق دارن

استاد ساعتی چند میگیره باهات کار میکنه ؟

پیشنهاد میکنم بری و دیگه نیای چون فکم داره گرم میشه

محسن زحمت كش
04-04-2012, 01:33 AM
خودشو پيش كسوت حساب ميكنه پيرمرد بي تربيت من اگه بخوام جوابتو بدم سابقمو خراب ميكنم مثل الان تو حالا ديدي موتور سوار نيستي علاقه مند

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

بله من شاگردم و افتخار ميكنم ميني داشتم 125 داشتم الانم 250 سوار ميشم ولي تو امشب آبروي هر چي موتور سوار هستو بردي آدرس پيستو بده ما فقط سوار ميشيم حرف نميزنيم

نیما نادری
04-04-2012, 01:33 AM
حواست باشه پیر مردهای بیتربیت خیلی خطر ناکن هم سابقه قهرمانیت رو خراب میکنن هم از فابریکی در میای

ممکنه خدمت هم معاف بشی

من خودمو پیشکسوت حساب نمیکنم ولی اگر خواستی از استاد کمتر باهات حساب میکنم مشتری بشی

nazamm
04-04-2012, 01:34 AM
سابقه دارم هستی ورزشکار

اقای نادری آنالیز نمیکنید ایشونو!!!!

کلا بیخیال کراس شو بیا وسپا بخر خودم میشم استادت

تک چرخ بزن خدا

koroosh
04-04-2012, 01:35 AM
اولین نشونه یه پهلون یا یه قهرمان اینه که فروتن هستش و به بزرگان احترام میزاره !!!
این چه بحثیه که میکنید ؟؟؟
بسه دیگه :98:

REZA OFF ROAD
04-06-2012, 12:33 PM
با سلام خدمت دوستان من تازه میخوام این ورزش رو شروع کنم چه موتوری برای شروع خوبه و آیا باید کلاس برم واگه امکان داره در مورد حمل و نقل موتور کراس برام توضیح بدید؟؟؟

alikian
04-06-2012, 02:44 PM
دوست عزیز مربی حتما لازم هست تا اصول درست رو یادت بده برای موتور هم باید با مربی صحبت کنی چون یه نفر 10 سال موتور سوار شده اما با شاسی بلند مشکل داره و یه نفر هم موتور سواری رو با تریل یاد میگیره ولی اصولا همه 250 بر میدارن اما باز باید با مربی صحبت کنی تا با توجه به تجربت بهت بگه چه نوع موتوری برداری در مورد حمل و نقل هم یه یدک کش میبندی عقب ماشین و تایر جلو رو توش قفل میکنی و میری پیست

REZA OFF ROAD
04-06-2012, 04:42 PM
راستی نمیشه از فدراسیون مجوز تردد گرفت برای رفتن به پیست؟

alikian
04-06-2012, 10:52 PM
بله میشه باید یه حق عضویت بدی

REZA OFF ROAD
04-11-2012, 01:42 PM
سلام به دوست داران موتور کراس تاپیک ها خالین یه بحث تپل بندازین وسط لذتش رو ببریم.مرسی.:3: